Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
Cimbooora
üzenetére
Szia!
Ha még aktuális...IB kiváló választás. Olcsó, megbízható és ha a felülete nem tetszik (habár sztem könnyen megszokható, ha rászánod az időt) összeköthető mással is.
Ninjával ingyen működik, de csak elemzésre. Ha szeretnéd összekötni, akkor meg kell vened vagy havonta bérelned. Nem húzós pláne ha nagyobb a számlaméreted. Bár nem a 3000$ számlaméret az ideális ebben az esetben.
3000$ esetében a daytrade felejtős usa tőzsdén (bár nem tudom mennyire cél ez), de a 3000 sovány lesz hozzá. Hati esetében sem lesz könnyű dolgod. Momentum alapon 50% alatt hit rate-re számíthatsz, ergo egy 5-ös vesztő széria elég könnyen elérhető. Felszorozva a stoppoddal és a tick-valueval gyorsan meglesz a 10% DD. Csak óvatosan... -
aAron_
őstag
válasz
Cimbooora
üzenetére
Szia!
Mi a bajod a TWS-el? Egyébként ha jól emlékszem, az ingyenes Ninja is működik vele, de kereskedni nem lehet így vele. Tehát maximum chart elemzéshez tudod használni. Ha írsz supportnak szerintem hamarabb kapsz biztos választ, mint itt.
Ami az EHO-t illeti, EGT-n belüli ellenőrzött tőkepiaci műveletek után nem kell fizetni. Bővebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Háztartási gépek
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest