Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Először is szeretném megköszönni mindenkinek a választ.
Sajnos a Gazdasági elemző, illetve gazdasági matematikus az ki van lőve, mivel emelt matek kell hozzá. Bármennyire is szeretném, ezt így ötödik év végén már nem tudnám megoldani, matekból a középszintűvel kell megelégednem. Átnézem a szakokat, amiket mondtatok (már egyszer mondjuk átrágtam magam rajta, akkor az alkalmazott közgazdaságtant néztem ki magamnak, de sajna oda is emelt matek kell).
Forexre visszatérve, elolvastam egy könyvet (szerintem már írtam), de csak a kedvemet hozta meg hozzá. Most már szerintem 1-2 hónapja űzöm a dolgot, és pár saját szabályt felállítottam magamnak. Eddig lekopogom, nagyon jól megy, de szerintem biztos, hogy lesz hátulütője a dolognak. (pár számlát nyitottam, 2-őt nulláztam ki a legelején, utána az elveimet betartva 30-40%-ot tettem három számlára is másfél hét alatt. 80-90% körül van a sikerráta (kb. 50 kötésből). Viszont nem kell nagyra gondolni, ezek mind 2-3-5 dolcsis kötések, de úgy érzem 10%-ot könnyedén tudok havonta profitálni.)
Valószínű, hogy ez csak egy kezdeti lelkesedés, meg hát persze demo számla, fogalmam sincs, hogy miben tér el az élestől. Ez egyébként akkor egy kérdés is lenne. Eltér-e egyáltalán egymástól a két számlatípus, a pénz valódiságát leszámítva?
Kezdésnek 500 dollárt gondoltam, annyit tudok most beáldozni erre a célra. Viszont szeretnék még 1-2 hónapot kísérletezni vele, illetve olvasgatni, tanulni. Elég nehéz megállni, hogy ne tegyek be rendes pénzt, mert annyira fel vagyok buzdulva, de próbálom tartani magam. Azt tudom, hogy jelenleg tudás nincs mögöttem, csak szigorú saját szabályok, amik eddig működtek. Viszont a piacot előre még csak megsaccolni is nehezen tudom, ez az amit meg akarok tanulni, hogy aztán hosszútávú tradeket is bonyolíthassak.
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek, aki írt. Nyugodtan lássatok el még tanácsokkal, véleményekkel, jelenleg nagy szükségem van a visszajelzésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I15,6" FHD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest