Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

válasz aAron_ #6954 üzenetére

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a választ.
    Sajnos a Gazdasági elemző, illetve gazdasági matematikus az ki van lőve, mivel emelt matek kell hozzá. Bármennyire is szeretném, ezt így ötödik év végén már nem tudnám megoldani, matekból a középszintűvel kell megelégednem. Átnézem a szakokat, amiket mondtatok (már egyszer mondjuk átrágtam magam rajta, akkor az alkalmazott közgazdaságtant néztem ki magamnak, de sajna oda is emelt matek kell).
    Forexre visszatérve, elolvastam egy könyvet (szerintem már írtam), de csak a kedvemet hozta meg hozzá. Most már szerintem 1-2 hónapja űzöm a dolgot, és pár saját szabályt felállítottam magamnak. Eddig lekopogom, nagyon jól megy, de szerintem biztos, hogy lesz hátulütője a dolognak. (pár számlát nyitottam, 2-őt nulláztam ki a legelején, utána az elveimet betartva 30-40%-ot tettem három számlára is másfél hét alatt. 80-90% körül van a sikerráta (kb. 50 kötésből). Viszont nem kell nagyra gondolni, ezek mind 2-3-5 dolcsis kötések, de úgy érzem 10%-ot könnyedén tudok havonta profitálni.)
    Valószínű, hogy ez csak egy kezdeti lelkesedés, meg hát persze demo számla, fogalmam sincs, hogy miben tér el az élestől. Ez egyébként akkor egy kérdés is lenne. Eltér-e egyáltalán egymástól a két számlatípus, a pénz valódiságát leszámítva?
    Kezdésnek 500 dollárt gondoltam, annyit tudok most beáldozni erre a célra. Viszont szeretnék még 1-2 hónapot kísérletezni vele, illetve olvasgatni, tanulni. Elég nehéz megállni, hogy ne tegyek be rendes pénzt, mert annyira fel vagyok buzdulva, de próbálom tartani magam. Azt tudom, hogy jelenleg tudás nincs mögöttem, csak szigorú saját szabályok, amik eddig működtek. Viszont a piacot előre még csak megsaccolni is nehezen tudom, ez az amit meg akarok tanulni, hogy aztán hosszútávú tradeket is bonyolíthassak. :K
    Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek, aki írt. Nyugodtan lássatok el még tanácsokkal, véleményekkel, jelenleg nagy szükségem van a visszajelzésekre. :R

Új hozzászólás Aktív témák