Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Régen én is így gondoltam, hogy egy tuti stratégiát nincs az a hülye, aki megosszon. Aztán sokat gondolkoztam rajta, és most már máshogy látom.
Ha nincs kellő tőkéd, akkor hiába a tuti stratégia, nagyon keveset fog hozni, és nagyon sok idő kell, hogy valóban meggazdagodj belőle. Viszont arra számíthatsz, hogy nem lesz örökké jó a stratégia, tehát addig kell learatni a profitot, amíg működik.Na meg sose tudhatod, hogy a tuti stratégia tényleg még évekig müxik-e. A jelenben egy működő stratégiát el tudsz adni tanfolyamon, robotként, stb. De ha elromlik holnapután, akkor már se eladni nem fogod tudni, se pénzt nem fog termelni neked.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem tudok teljesen egyet érteni az első mondatoddal, nagyon sok minden más is mozgatja ezt a világot a pénzen kívül, persze ez az én szerény véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest