- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
AMD Power #529 üzenetére
A kisebbik lányomnak van bőrallergiája - atópiás ekcéma, azokat ismerem az allergiás asztmát annyira nem, de az biztos, hogy a természetes gyógymódokat nyugodtan kipróbálhatod. Mi omega 3-as testápolót használtunk a bőrére. Ez nagyon jó volt, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy azok a szerek, teák, italok, ételek, amiben omega 3 van, azok jó allergia ellen.
-
ladybug
őstag
Ma reggel ittam Mayfair borsmenta teát. Nagyon finom és izgalmas ízű tea.
-
ladybug
őstag
Két napja vettem teát. A Gárdonyi teaház meggyes-rumos és vérnarancsos-citromfüves teát. A Milford után teljesen más ízű ez a gyümölcstea, de finom.
-
ladybug
őstag
Ma végre megint feltöltöttem leapadt Milford teakészletemet. Most van téli álom, erdei gyümölcs, vérnarancs és epres-málnás itthon. Annyira finomak. 540 ft körül avn egy doboz, de megéri az árát.
-
ladybug
őstag
Ma vettem Milford: vérnarancs teafüvet. Nagyon finom, és végre olyan íze van, amilyennek lennie kell. Nem úgy a múlthéten vásárolt Naturlandos csipkebogyóteának.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest