- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végül a Rossmannba mentem inkább, mert ott kapni filteres Dilmah teát (DM-ben nincs), pure green-t vettem. Itt jókat írtak róla úgyhogy vettem azzal a szándékkal, hogy ha nem érek rá akkor gyorsba filterest dobok össze, ha ráérek akkor meg szálasat. Szálasból a zöld dobozos Dr. Chen-t vettem, kezdésnek szerintem megfelel. Chunmee tea azt írja a doboz.
Mivel csak fém szűrőm van így a szálasat egyelőre hanyagolom későbbre amíg szerzek be készletet, most a filterest iszom, úgy készítettem ahogy a nagykönyv írja, pontosan betartva mindent. Meglepődtem, mert valami erős ízre számítottam, de pont hogy enyhe. Soha nem ittam még zöld teát, ilyen lazább széna, fű, rét ízvilág, enyhén növényes aromával. Tartottam tőle, hogy valami undi kesernyés íze lesz, de ez pont, hogy jó. És nem pörget, inkább csak lazít, nekem pont megfelel. Eddig nagyon bejön.

Szálas teát elvileg lehet többször is használni, azt hogyan szokás? A reggeli adagot benne hagyom a kancsóban nedvesen, de persze víz nélkül és délután megint felöntöm csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest