- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Csatlakozom a dobozos teák éltetőihez, én is így szoktam.
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
A munkahelyen viszont kicsit macerás lenne, bár nem lehetetlen rendes szálas teát inni, ezért filterrel nyomom (meg az van ingyen, kb. 15 féle, jórészt Twini
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?