- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
válasz
localhost #16 üzenetére
@ localhost
sajnos ez sem hozta a várt eredményt. most már kezd egy kicsit idegesíteni a dolog, hogy W98 így kifogjon rajtam :(((!!!!
leszedtem az összes létező protokollt, shut down, kártya ki, restart NIC nélkül, shut down, NIC be új slotba, restart, NIC install, restart, protokollok install és semmi. az örületbe kerget ez a s!#r!!!! lehet, hogy az lesz, hogy lekaszálom az egész W98-at, de azzal egy csomó időt vesztek.
senkinek semmi elképzelése erről a rejtélyes TCP/IP tiltásról??? nem hiszem el, hogy ennyi Prohardver fanatikus (engem is beleértve) nem tud egy megoldást. tuti, hogy olyan triviális dologról van szó ami itt van a szmünk elött, de nem látjuk!!! :O -
Panther
HÁZIGAZDA
Áhh, sztem egyszeruen elb*szodott vmi a registryben, amit te meg nem talalsz, csak a format C: ... aztán reinstall.
Nekem is ugyanilyen volt a launcsertől vett infraporttal... aztán mondjuk összehasonlítottam az új registryt a régivel, és megtaláltam hogy vmi olyan bejegyzés csinálta abajt, amit elvileg semmi nem használt, és a gépnek meg sem szabadott volna találnia. (nem volt rá utalás ott ahonnan oda kéne találni...) -
tr00p3r
addikt
nincs a gépben semmi egy hálókártyán kívül. minden integrált. ''office'' gép! és eddig nem volt ütközés. az elöző admin letíltotta én meg szeretném vissaállítani!
-
tr00p3r
addikt
Hát a save mode sem jött be. Ugyanaz a helyzet. Már eltávolítottam a hardware managerből a hálókártyát. az sem segített. nem tudom, hogy lett letitlva a TCP/IP protokoll installálása, de minden esetre k*#!a bosszantó, hogy egyszerüen semmi nem segít! mintha a registry-ben lenne valami beállítva, de ne mtudok rájönni mi?!
valaki? nehogy már kifogjon a Proharver-en a probléma!?!?! :( -
X-COM
nagyúr
én kitakarítanék mindent (hálókártya, modem, protokolok, télleg töküres legyen) a hálózatokból eltávolítással, kiszedném a hálókártyát
reboot
kikapcs
hálókártya be (esetleg másikkal is megpróbálnám)
és talán... -
tr00p3r
addikt
CONFUSION!!!! :D
a dolog lényege: amikor kiválaztom a protokolt, Microsoft, TCP/IP és 2x rákattintok a TCP/IP-re nem történik semmi. ilyenkor normálisan visszakapom az előző ablakot és vár a megerősítésre. megnyomom az OK-t és megkérdezi, hogy reboot v. sem? de semmi nem történik. egy kicsit mintha villanna a kis ablak de annyi. nem jelenik meg a TCP/IP a többi protokol és hálozati csatoló közt???
lehet ezt w98-ban tiltani valahogy registry-ből esetleg? hogy ne lehessen felrakni egy protokolt v. azzal buzizni? nem igazán tudok ilyenről. max a w2k-ban, de ez 98se!!
tr00p3r -
tr00p3r
addikt
csinálhatok screenshot-ot, de hogyan tudom csatolni?
a NIC-et leszedtem a hardware manager-ből, újra indítás, megtalálja, de megint fent áll a dolog, hogy nincs OK gomb!! a driver az OK! -
hungeek
senior tag
szedd le a hálókarit és telepítsd újra, akkor autómatikusan felteszi a tcp/ip-t... ha jól emléxek....
-
tr00p3r
addikt
sztok!
adott egy w98se op-rendszer. TCP/IP protokollt szeretnék telepíteni. de a kiválasztás után nincs OK gomb!!! eltünt!! nem lehet elküldeni!! ez után installálnia kéne és reboot!! de semmi nemtörténik!
valaki plz help! :O
tr00p3r
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest