- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A koncepció szerintem remek. Ha a 120k-s árban benne lesz a pen, bill és tok is, akkor valóban megfelel alap dolgokra.
Hasonló alapot raktam össze, aminek része egy Oneplus pad 2 12/256 SD 8G3-mal 152k-ért, egy Rapoo 9000m (192500) bill és egér 14k-ért, valamint egy BT pen 6k-ért, ami együtt 172k volt, azaz magasabb ár, másfélszeres szinte, mindenki eldönti, hogy neki melyik szettre van szüksége.
Ha ez a TCL 14 kint lett volna 3 hónapja, meglehet, hogy erre esett volna a választásom, mert bár vén és vérszegény ez a proci, de a saját felhasználási szükségekhez elegendő. A munkához, utazás közbeni használathoz pedig nekem inkább öröm, ha oldalról csökken a betekintési szög (több laptopomon is használtam privacy filtert) Örülök, ha az ilyen irányvonal is erősödik.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Schafranek
tag
Ez táblagép: [link]
És az Asus Rog Flow Z13.
Otium est pulvinar diaboli.
-
Régebbi kocsiba multimédiás mindenesnek,navigálni,zenét streamelni, ne adj'isten telefonálni még jó is lenne,mert nem vakítja ki a szemed koromsötétben,de már elég nagy,hogy a szemed sarkából is észrevedd az infókat,ne kelljen ráfókuszálni.Sajnos a harmatos gps és funkciók miatt így pont erre nem jó.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
MMiklos86
csendes tag
Nekem tetszik a koncepció - utazás közben olvasni és netezni/filmezni egy készülékkel. Ugyanakkor egyikre sem tökéletes, egy e-könyv olvasó jobb célszerszám olvasáshoz (pl. tényleg e-ink kijelző, lapozógombok, telep, súly) egy rendes tablet pedig szebb képet ad nem-tökéletes fényviszonyok között is.
-
tovgab
aktív tag
-
bollokcs80
Korrektor
A koncepció tetszene, de nekem túl nagy a 14"-os méret és ezzel a chipsettel a teljesítmény is harmatos....
B.Cs.
-
Hordo94
csendes újonc
Nem lenne rossz ez 100 ezer alatt,lehet tennék is vele egy próbát főleg olvasásához/böngészésre használnám,de a cikkben egy pwm-es amoledet ezzel összehasonlítani..
-
vaszkoattila
csendes tag
válasz bollokcs80 #6 üzenetére
Más méretek: https://www.tcl.com/global/en/tablets?nxtpaper
[ Szerkesztve ]
-
vaszkoattila
csendes tag
Lesz még PRO verzió is a tabletből.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Schafranek #2 üzenetére
Ez hogy jön most ide?
Hogy kapcsolódik a témához?[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
válasz Jack Hunter #3 üzenetére
Kocsiban ez már túl nagy.
Csak idő kérdése, hogy valaki bele akadjon.Ez megint egy kiherélt telefon, amiben valami rejtélyes ok miatt bent ragadt a navigáció támogatása. Sajnos iránytű és online forgalmi adatok nélkül magas házak közötti szűk utcában, magadra maradsz. A navigáció szerint szellemként fogsz ugrálni ide - oda a környezetedben.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy bontatlan új iPad 2022 (10th gen) 64Gb Silver Wifi+Cellular, 1év Apple Garanciával
- Samsung tab S7 SM-T875 6/128Gb
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th gen. Air 5 Air 6 , Ipad Pro Mini 6 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4 LTE (SIM kártyás) Silver 64gb
- Xplore IX104- Katonai tablet- Ipari tablet - (több darab)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest