- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacy85uj
csendes tag
-
Bacy85uj
csendes tag
válasz
Derek V. #16560 üzenetére
Ez nekem is baromi bosszantó.
Kezdem azt hinni, hogy szándékosság van a dologban. Nem tudok regisztrálni, mert a dátum nincs benne a promóban + típust sem tudok kiválasztani, mert egy talán szlovák? szöveg ugrik fel. Szépen így le fog menni az időszak és leveszik a promót?
Nekem igen is fontos ,hogy 5 év gari volt megadva (lenne rá)... de ezek után... -
Bacy85uj
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és mivel szembe jött velem jónéhány teszt a 735ös TCL-el ami dícséri, egyre jobban elkezdtem felé hajlani. Eddig úgy voltam vele ,hogy sok jót hallottam róla a teszteken ,így Samsung helyett miért is ne, de néhány fórumot olvasva elbizonytalanodtam.
Software hibák és bugok stb stb. Software terén ennyire kiforratlan lenne? Nyílván senki nem tud adni megnyugtató választ,hogy mi lesz később, de kár érte , pedig tuti vételnek éreztem. Esetleg akinek van tapasztalata más típusokkal , mi van vele egy szinten nagyjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest