Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok.
A Tcl 32s5400af smart tv-hez egy RC802nu távirányítót kaptam. Milyen tipusszamu távirányítót keressek Alin ami működik a tv-vel és hangvezérlést is tud?
Ez a gyári:
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem a Telekomtól egy TCL 32S5400AF FHD Smart andoridos TV-t. Az lenne a kérdésem, hogy ezen tudok majd akár Telekom TV Go vagy Digi online nézni azokat a csatornákat, melyre van előfizetésem? Vagy csak böngészőn keresztül? Másik kérdésem az lenne, hogy a tv-hez milyen távirányítót adnak, amivel pl. youtube-nál hanggal tudok keresni? Vagy ha nem akkor mi lenne a típusa annak ami jó lenne ehhez és hanggal vezérelhető, mert akkor Aliról rendelek egyet.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Adott egy TCL 43P615 TV, aminél ha jól látom a távirányítónál nincsen mikrofon, így pl youtube videó keresésekor nem tudom beszéddel megkeresni a videót, hanem csak pötyögni tudok karakterenként. Van esetleg bármi olyan megoldás, amivel lehetőségem van beszéddel is keresni?
-
SPeti1984
senior tag
Végül egy TCL 43P615 tv-t rendeltem meg. Ez Andorid 9-es vagy frissíthető újabbra? Telefontükrözés ha jól gondolom, akkor lehetséges?
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mennyire megbízható, jó választás a TCL 43P615 típusa? Az okos rendszere használható, pl youtube?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest