- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspepe
tag
A héten megjött a TCL 50DP600 TV-m a UPC-töl. Tőlük még előtte kérdeztem mennyi garancia van rá, de nem tudták megmondani. Azt mondták 1 év biztos, de a garanciával nem hozzájuk, hanem szervizhez kell fordulni.
Néztem neten több helyen is 5 év garanciát írnak a TV-re. A TV jotálási papirján nem találtam semmit, csak egy olyan sort, hogy:
"2. A terméket a vásárlás dátumátol számított 24 hónapon belül vissza kell küldenie."
Most akkor 5 vagy 2 év garancia van a TV-re? Meg tudom ezt valahol érdeklődni?
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Majd 10 éves Samsung TV-m tönkre ment. A UPC kábel TV-nél néztem TV-ket, és gondolkozok, hogy kipróbálom a TLC-t. Leginkább azért érdekelne ez a TV, mert Androidos. Gondolom így sok Play áruházban lévő alkalmazás elérhető.
Amit kinéztem TCL 50DP600 24x4 245 Ft
Mi a véleményetek róla? Filmnézésre használnám, PS4 Pro, Nintendo Switch, Youtube, HBO Go, jövőre Disney+. Valamint van egy első generációs Google Cast-om, azt használtam még arra, hogy sorozatbarátról nézzek telefonon keresztül sorozatokat.
Szerintetek TLC vagy ugyan ebbe az árkategóriába Samsung?
Az egyetlen egy hátrány, nekem kevés a HDMI kimenet, de Samsungon még kevesebb ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged