- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Masik topikban most kaptam egy olyan infot hogy optikai hangkimenetre kotve nem lehet csak azon megszolaltatni a keszuleket,csak ha leveszed a hangjat nullara,de akkor meg ott a nemitast jelzo ikon a kepernyon.Ez tenyleg igy van???A 65c715-rol van szo.
-
mihione
őstag
válasz
Kiskutya #5055 üzenetére
Zte-m volt,huawei xiaomi egy kategoriaval jobb,igazabol mindegyik tud jol mukodni csak kerdes mennyi idot kell ra forditani (huaweinel pl:ertesitesek lemaradasa a gyari agressziv ram kezeles miatt)Regebben szerettem mokolni,most mar inkabb elveznem az out of the box hasznalatot.Nyilvan jo az android nyitottsaga pl egy kodi miatt is akar,de ha fc-zik random vagy belassul,akad akkor inkabb csak bosszantana.Most lattam a frissitesekkel is voltak anomaliak,pont ezekkel nem akarok mar szenvedni.Ha van egy update ra akkor elvarna az ember hogy ne betakent kelljen kezelnie.A smart reszrol nekem eleg ha stabilan,akadas nelkul megy rajta a netflix,youtube.Kozvetlen a tvre van kotve a pc,azon jatszok,es onnan uzemel a komolyabb filmezos resz is.Hdmi tvbe,tvbol optika az erositore.
A linkelt video alapjan nekem vegyes,van ahol tobb reszlet kijon a hisensenel,van ahol pedig a tcl tunik jobbnak,az elenk szines resznel olyan mintha pl a tcl tudna tobbet (real 10 bit elonye???) Arnyekos vagy epp vilagos reszeknel meg mintha a hisenseben maradna tobb reszlet.Jelenlegi ara alapjan en se vennek tcl-t de ha ismet egy arsavban mozognak,jo lenne konyebben donteni.
Ugy gondolom hogy a jelenlegi samsung ue50mu6102 mindketto elorelepes lenne a qled es a meret miatt.
Amivel meg nem tudok dulore jutni jogy a fald technologia a hisensenel elony vagy inkabb hatrany?Es ugyanigy vagyok a real 10 bit vs 8+frc megoldassal,eszreveheto ez a valosagban?Nyilvan nem csodat varok ennyi penzert,de probalnam a leheto legjobbat kihozni belole. -
mihione
őstag
válasz
robbertoo8 #4985 üzenetére
Sziasztok!
TCL 65c715 és Hisense 65q7uqf kozott vacilalok,melyiket lenne erdemesebb megvenni.Aki latta mar esetleg mindket keszuleket eloben vagy ilyenje van tudna irni par sort rola,mi az amivel elegedett es mi az amivel nem.
A tcl-nel az android rendszertol felek leginkabb,volt kinai mobilom es nem akarok mar az android mokolasaval foglalkozni hogy az normalisan mukodokepes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest