Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Valóban van tapasztalatom. Én elégedett vagyok vele, de már többször írtam, hogy sokkal alsóbb szintről váltottam TLC-re. Ráadásul ennél többet nem is akartam költeni, mert csak esti filmezésre használom mondjuk heti három nap egy-egy film. A gyerekek meg videojátékoznak rajta, alkalomadtán, meg mesét néznék. Erre nekem ez tökéletes, mindenki elégedett a családban. De mi nem vagyunk egy TV-s nemzedék.....
Nálam viszont van foltosodás, amit a fali konzol okoz. Ez csak 2-4%-os fényerőnél jelentkezik. Volt korábban egy tesztvideó, az alapján készítettem képeket és be is linkeltem. Nálam egy karos fali tartón van. ###a tartó adatai alapján bőven bírnia kéne, még is eléggé határesetnek tűnik. Azért karos tartón van, mert 30cm-t ki kell emelni a fal síkjától és a center sugárzó miatt nem tudom lábra állítani, meg így biztos nem "lökik le" a gyerekek. Azért vagyok biztos hogy konzol okozza, mert ha sikerül egy olyan jelenetnél megállítanom (ami általában fekete háttér és rajta csak felirat általában a filmek eleje/vége) Akkor ha óvatosan mozgatom a konzolon, tehát kicsit emelek billentek, akkor ez a foltosodás változik. Szerintem a hibát az okozza, hogy a tv belsejében fém lemezen vannak a furatok, de a konzol nem arra támaszkodik fel, hanem előtte lévő műanyag hátlapon, így feszül a műanyag burkolat........... Nah szerintem ilyen tervezési hiba az botrány, hiszen csak négy fém támasztó felület, távtartó kellene ami kijjebb áll mint a hátlap. Ráadásul a legtöbb TV-nél legalább ebben és az ez alatti kategóriában így van.....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65UT81003LA 65 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval! 43"-65"-ig kapható!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 75" Samsung Terrace kültéri vizálló Smart TV 1/3 áron
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor