Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
És mennyi az esélye hogy egyszercsak jön egy frissítés ami megoldja az akadásokat? Csak azért kérdezem mert így végiggondolva az egészet 14 napom van tesztelgetni de ha esélytelen az egész akkor én lehet mégis visszaadom ezt a TV-t. Hiába szép a képe és jó rajta játszani, ha úgy csinál mint sok-sok évvel ezelőtt a szar PC-m amin mindenféle kodeket kellett leszedjek hogy normálisan játszon le egy filmet. Így sokszor élvezhetetlen kizökkenti az embert amikor néz valami filmet vagy sorozatot. Érdekes Disney+on sokkal ritkábban csinálja amúgy. Ezt sem értem, meg azt sem, hogy másnak miért nem akadozik ott ahol nekem és nekem miért nem ott akadozik ahol másnak az adott tartalom. 230-240ért elvileg középső polcos tévétől azért elvárnám, hogy ne a mozgás megjelenítésen csússzon el. Egy tévének ez lenne a sava borsa, ez olyan mintha egy telefonon nem tudnál telefonálni mert random szakadozna a hangja a hívott félnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest