- Fotók, videók mobillal
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
gorgocska #29713 üzenetére
Hali! Csinálj a pontról a telóddal olyan közelről egy fotót, ahol még éles képet készít, ez pár centi lesz kb. Ha a képre rázoomolsz látni fogod a tévéd pixeleit is, a kis kék zöld piros ledeket. Ha a fekete folt mögött látod hogy világítanak, akkor csak egy szösz lesz, én azt a magyarázatot kaptam anno, hogy szállításkor a hungarocellből le tudnak válni olyan kis darabkák, amik beszivárognak itt ott a réseken.
Kis szerencsével ki tudod kocogtatni, illetve ha rezgőre teszed a telefonod és a tenyeredbe fogva odaérinted a kezed a kijelzőhöz, akkor tudod "mozgatni". Nem mindig sikerül de egy mozdulat kipróbálni és sokkal egyszerűbb mint visszaküldeni. A fotóidon elég homályos a folt széle, szal én látatlanul is azt tippelném hogy nem dead pixel az, szal nincs nagy baj.
Nekem is volt egy ilyenem a tévém szélén, szerencsére nagyon lent, össze is barátkoztunk, aztán 1 év után egy pakoláskor ahogy megfogtam a tévé szélét, magától lepottyant.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest