- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parmezan77
junior tag
válasz
szkutyi #19637 üzenetére
Szerintem a HDR élesebb. Nekem a sötét képen kivül viszont semmi gondom sem a DV-vel sem a HDR-el. Világos jeleneteknél sokkal szebb mint az SDR már most is.
11-én jön Viktor kalibrálni. Addig nem is szeretnék többet hozzászolni a témához, mert ha igaz, hogy alapból szarul vannak beállítva a TV-k és kalibrálással nagyrészt meg lehet oldani ezeket a problémákat, akkor megvan a megoldás és kár ennyit "rinyálni" róla... -
flash-
veterán
válasz
szkutyi #19637 üzenetére
ezzel en is igy leszek most mar.
mondjuk rtings szerint 3 meterről 55os tv-n elvileg már teljesen elég a fullhd, kozelebbrol meg ugysem tudom nezni 😃 úgyis sok film eleve életlen.(remuxok is) nem részletesebb a 4k mert lehet hogy papíron több a képpont de megis szemcsések(nem a grainy effect re gondolok ami egyébként még mindig sokkal hangulatosabb mint a netflix féle agyonzajszűrt, olajfestmény szerű filmek)
webmd webdl viszont a legrosszabb ,mindegyik olyan mintha a brightness vagy a gamma túl lenne emelve,de a dinamika meg alacsony.amit linkeltél még nem is vészes,egész kontrasztos,azt utalom amikor parbeszed van akkor az alap elvaras a filmeknel hogy az arcok tokeletes megvilagitasban legyenek megis sötétek vagy alulexponaltak es emiatt olyan mintha koszosak lennének az arcuk. mint amikor photoshopban tulsagosan leveszed az expozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest