Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Yettel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
üzenetére
Ez így teljesen érthető és el is fogadható hiszen ez az egyedi igényed, de ennek nem az a neve, hogy kinőtted. Hanem felmérted az igényeidet és a szerint választottál.
Ettél még nem lesz rosszabb a térhangzás adta élmény, csak te másra vágysz....Nálam pl. a hálószoba és az ágy mást jelent: alvás, beszélgetés, és még ....mást.... De nekem oda nem kell TV és egyéb... Szerencsére ebben egyetértünk a feleségemmel

A filmezés esti korlátozottságat is értem, mert nekem se nagyon jutna máskor idő.... De három gyerek mellet, addigra meg már erőm se marad ;)
Amúgy pont ezek miatt gondolkodom, hogy lecserélem a hangrendszeremet kompletten egy új szériás JBL Bar-ra mondjuk az 1000-es vagy az 1300-asra.... Inkább az álljon itt, mint egy komplett hangrendszer.... helyet is nyerek és pénzt is....
De ettől még nem csökken az az élmény amit egy térhangzás nyújtana és nem kinőttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Könyvajánló
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- További aktív témák...
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor