- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
#48613632 #16597 üzenetére
Ez így teljesen érthető és el is fogadható hiszen ez az egyedi igényed, de ennek nem az a neve, hogy kinőtted. Hanem felmérted az igényeidet és a szerint választottál.
Ettél még nem lesz rosszabb a térhangzás adta élmény, csak te másra vágysz....Nálam pl. a hálószoba és az ágy mást jelent: alvás, beszélgetés, és még ....mást.... De nekem oda nem kell TV és egyéb... Szerencsére ebben egyetértünk a feleségemmel
A filmezés esti korlátozottságat is értem, mert nekem se nagyon jutna máskor idő.... De három gyerek mellet, addigra meg már erőm se marad ;)
Amúgy pont ezek miatt gondolkodom, hogy lecserélem a hangrendszeremet kompletten egy új szériás JBL Bar-ra mondjuk az 1000-es vagy az 1300-asra.... Inkább az álljon itt, mint egy komplett hangrendszer.... helyet is nyerek és pénzt is....
De ettől még nem csökken az az élmény amit egy térhangzás nyújtana és nem kinőttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- World of Tanks - MMO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest