Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
De hogyan állítsam be a különböző értékeket ugyanahhoz a képmódhoz? Lehet én értem félre, de a videódon elsőnek az SDR beállításokat mutatod, a "movie/mozi" képmódhoz, majd a HDR beállításokat ugyanott, a mozi alatt állítod. Ez nekem nem világos. (Mivel azt írtad, hogy pontosan ugyanabban a képmódban, és pontosan ugyanazon beállításokkal)
A Dolby Vision beállítások meg nekem nincsenek. Ezt akkor láttam utoljára, mikor megvettük a TV-t, azóta valahogy nem találom. (mondjuk nem is igen kerestem, akkor darkra tettem, azóta "jóvanazúgy" Megjegyzem tényleg
)Aztán, nekem az "intelligens beállítások" menüpont is hiányzik.
Tény, hogy volt egy frissítés pár hete, én azóta nem babráltam, valamint az is tény, hogy 4k Fire Stick van a hdmi 1 porton, azon keresztül használjuk a TV-t.Most próbáltam egy factory resetet, de jelszót kér, és nem jön elő a billzet felugró, ergo nem tudok semmit begépelni.
Akkor lehet, hogy nálam vmi nem stimmel?
A videódat elmentettem, köszönöm, ha ezek a dolgok tisztázódnak, akkor rámegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)