- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
szatyor1972 #1263 üzenetére
Nekem Sony.Ezért is foglalkozom evvel a garancia kérdéssel.A Sony is simán "meghalt" 14 hónapos korában.Viszont kijöttek ( lehet tudni ki az importőr,fordulhatsz kérdésekkel is oda,tudni az adott városban ki a szerviz (ek!) ) ,javították,nem lett jó,kértem vissza a termék árát (nem is cserét!). Két héten belül megkaptam az utalványt amivel bementem az MM-be ahol vettem,és a kezembe nyomták a termék vásárlásakor kifizetett teljes összeget.
Ez a garancia egyre fontosabb,ezek a mai tévék élettartalma már messze nem olyan mint rég és az mindegy,hogy Sony vagy LG vagy akár TCL, meghibásodhat mind.Ezért tényleg szuper ha valamire 5 ÉV Garancia!! van,amennyiben ez nem csak sima üres marketing.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest