- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
55 c735re melyik az ajánlott uj firmwire? Jelenleg 562 van,az ujak közül az 573,vagy az 582?
-
nicu71
addikt
válasz
d.véderjoe #20056 üzenetére
A digi fórumban mindenki el van keseredve a platform váltás utáni /4IG/ képminőségen,vagyis annak hiányán.És ez teljesen márkafüggetlen.😪
-
nicu71
addikt
válasz
Parmezan77 #20000 üzenetére
Már annyiszor meg akartam kerdezni,mi ez a Neo barátnője,Neo csaja release,amit mindenki vág?Még gugliztam is de nem esik le😅
-
nicu71
addikt
sziasztok ,hol lehet megtalálni azt a menüpontot ahol aktiválható a PC mód? Már annyiszor kerestem de annyira vakhangya vagyok hogy nem találom
-
nicu71
addikt
válasz
Parmezan77 #19868 üzenetére
Köszi,így már sikerült a Plexet megrendszabalyozni,nekem igy megfelel,a kézi ráfrissitést meg néhanapján ki lehet bírni
-
nicu71
addikt
válasz
winters123 #19859 üzenetére
és hogyan lehet a windows mappa elérését engedélyezni a tv-n? Azt irja a Kodi "operation not permitted"
-
nicu71
addikt
Sziasztok,a Plex mostanában nem igazán teljesít jól,nem frissül a könyvtár/hiába van beállitva ,sorozatokat nem érzékeli ,a PC-n el sem indul stb.Mit ajánlotok helyette számítógépről a tv-re streamelt filmezéshez?
-
nicu71
addikt
RTL+ elérhető android/ google tv rendszerre
Mostantól Android TV-n is pörgetheted az RTL+ műsorait | Roboraptor
-
nicu71
addikt
sziasztok,lehet hogy volt már de nincs idegzetem keresgélni
windows 11 gépre üjitottam,vezeték nélkül hogyan lehetne összepárositani egy c735-el? windowson megvannak az eszközök de a Tv-n nem találom,nem akarjaj a dolgot
-
nicu71
addikt
55c735 ,HDR beállitásoknál /mozi mód/ajánlott a fényerőt 100 %ra feltolni? Vagy csak amennyire nem szégyellem? Ezenkívül jó ideje köddé váltak a dinamikus tónusleképezés beállitasai is 😅 pedig az 562 softra frissíteskor még megvoltak, kibővült menüpontokkal,de azóta valamiért elvesztek nem
-
nicu71
addikt
válasz
forguet #18608 üzenetére
Én úgy csináltam hogy kártya nélkül kerestettem le a csatornákat, megvolt az összes,és utána tettem be a kártyát,pont ugy ahogy a manual írja.Egész jó fejek a TCLnél hogy ilyen gyorsan reagáltak,de a kártyanak működnie kell.Ezenkivul ha két hétig nem hasznalod a Tv-t,már akkor inaktivalodik a kártya,és csak a telefonos ü.sz. tudja frissiteni . kérdés hogy a szerelő most megtette-e ezt a lépest?
-
nicu71
addikt
válasz
forguet #18603 üzenetére
Butaság!Fel ne add a tv-t!.Ugyanilyen Tv-m van,UPC kártyával/5-6 éves,/ezelőtt Samsunggal hasznàlva,/tehát őskövület, elolvastam a Voda kártya hasznàlati utasítását,megcsinàltam,azonnal és a mai napig jó .Magyar régióval.
A Vodánàl kértél telefonos frissítést a kártyára? Anélkül nem fog menni! -
nicu71
addikt
válasz
Perillustris #18356 üzenetére
562 -n ott van,le se lehet lőni,minden bekapcsoláskor,pedig semmi almás cuccom nincs- 55c735
-
nicu71
addikt
Az 562 szoftververzióval a HDR beállitásoknál eltűnt a dynamic tone mapping? Csak be akartam normálisan állitani végre és semmi 😅
-
nicu71
addikt
válasz
HollywoodBoy #18172 üzenetére
Valószínűleg az usb adapter okozza , nálam az 55 c735 nem csinál ilyet,sima wifin van,a távirányító is rendben műkodik,474en és most az 562 verzión is.DV tökéletes, IQ módban is.Bár sajnos az én feketéim nem érik el az Oled mélységeit,dehát ezzel tisztában voltam mindig is .
-
nicu71
addikt
válasz
Perillustris #18169 üzenetére
Ha van,akkor osszák meg velem is mert én meg eltüntetni szeretném/minden bekapcsolaskor nyaggat,holott nincs Iphone a családba.
-
nicu71
addikt
Letöltöttem én is az 562 OTA filet,a szűz , még eredeti 474 verziójú c735 még csak meg sem látta ,"nem talált a külső tárolóeszközön frissitőfájlt".Másik pendrivera is tettem egyet,semmi.Lehet hogy ekkora verzióugrást nem tolerál a rendszer? 🤔
-
nicu71
addikt
válasz
Fecni 65 #17727 üzenetére
Szerintem az,ha a DV IQ módra van állítva a c735nél,akkor kissé erőszakosan allitja a fényerőt különböző jeleneteknél,esetleg túl hamar,vagy némi csuszással.Ezt én is tapasztalom,szintén c735nél,de különösebben nem zavar.Mint ahogy a tv közepén levő pár apró pötty sem,ami kizárólag kissé felülnézetben látható homogén képernyő esetén.
-
nicu71
addikt
Melyik böngészőt ajánjátok használni a TV,-n amivel videót is meg lehetne nézni/Filmio webes verzió,Digi online,Indavideo stb
?
-
nicu71
addikt
Éppen most estem túl Vhiktor mester kalibràlt beállitásain,amit a c735re vettem meg,SDR modban,hát elég vért izzadós volt a videót telón lejátszva,pauzolva ,álligatni a skàlákat, főleg a 20 pontos részt,mert a Tv rendszere annyira ostoba módon van kitalálva hogy beállításoknál pár másodperc hezitálás után kilép a menüből
aztán lehet újrakezdeni ,ha nem voltam elég gyors ,mert a videó az pörög 😅.Talán jobb lett,mintha a sötét árnyalatok részletgazdagabbak lennének,meg talán egyes színek is,bár durván színtévesztő vagyok,én mindent megtettem mindenesetre
Lassan kezdem belakni a TV-t,Kodi,Plex,Smarttube konfigurálva,s a Dolby Vision tartalmakat igencsak szépnek látom.HBO Last of Us sorozata a tesztalanyunk e cèlra
-
nicu71
addikt
Sziasztok,a Kodi-ra hogy lehet az RTLpluszt rávarázsolni a Tv-n?Tudom hogy van ez a Repo oldal és ott van Zip file.A teljes Repo zip kell pendrive-ra tenni?
-
nicu71
addikt
válasz
HollywoodBoy #17416 üzenetére
Igen ,igen,azt vágom hogy átvált automatikusan HDRre ha olyan jelet kap,de hogy tudom a HDRre való beállitásokat eszközölni,az itten a kérdés 🙂,vagy ne agyaljak ilyeneken? 🙂
-
nicu71
addikt
Barátkozom a 735el, hát semmi bajom a Google-el,de nem semmi átszokni Samsung után.
Kérdésem ,a rendszerfrissités keresése hol található/nem akarom frissíteni ,de zavar hogy nem lelem 😉
Másik,a képi beállításoknál hogy tudom kettéválasztani /"tökéleteskép" Viktor bemutatóján is így van/ az SDR meg a HDR beállításokat? -
nicu71
addikt
Gyerekek,gyári visszaallitashoz jelszó/minden adat törlése/ mi szokott lenni?
ahh közbe meglett,1234
-
nicu71
addikt
Dupla akart lenni sorry 😉
-
nicu71
addikt
válasz
Saccco #17106 üzenetére
Sziasztok,sajnos addig meditáltam , míg lemaradtam a 835 akcióról,ugyhogy mentő ötlet az 55c735.Aki használja, mennyire van megelégedve, leginkább sima Tv-nézés, alkalmasint film PCről,esetleg HBo streaming lenne az irány
Emagon van ujracsomagolt,180ért,bele merjek vágni,vagy inkább menjek tutira egy újjal.213 ezer jelenleg.... -
nicu71
addikt
Na , féligmeddig már majdnem eldöntöttem hogy kell egy 55 c835.Egy ekkora tv-t szerintetek fel tudok segíteni egyedül a negyedikre,/nem vagyok egy Jason Momoa/vagy inkább intézzek segitséget?Valamint az összeszerelés is inkább 2 emberes, vagy ha nagyon vigyázok,nem lesz gond?
-
nicu71
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #16475 üzenetére
Mindenesetre köszönjük a vidám perceket,ez nagyon aranyos volt
-
nicu71
addikt
válasz
winters123 #15879 üzenetére
Én az Auchanon kívül Tcl tv-t még nem láttam.Bár mintha az Euronicsban alsó kategóriás mintha lett volna,de Auchan az tuti hogy volt.Kérdes hogy most van-e,erre nem veszek mérget
-
nicu71
addikt
válasz
bajtokarpi #13056 üzenetére
Menjél Auchanba,ott nekem kifejezetten ajánlották ezt a Tv-t.De az Árukeresőn az egyik tulaj meg az Euronics-eladónak hálálkodott,hogy rábeszélte.🙂
-
nicu71
addikt
Vodás mediakártyával mennyire szoktak barátságban lenni a c72+ tipusok? 🤔
-
nicu71
addikt
Srácok,muszáj megkérdeznem hátha tudja valaki hogy az Rtlmost appból,vagy böngészőből működik Android/Google tv-n?
-
nicu71
addikt
Valaki ,akinek 55C728 van, lenne olyan jó,és meg tudná nekem mérni a talp méretét,hogy a kis szekrénykémre ráférne -e esetleg
-
nicu71
addikt
sziasztok a TCL 728-nál már az újabb google tv-platform van,vagy pedig az android 11,amivel kiadták?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged