- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
Vhiktor #24701 üzenetére
Szia! Ne haragudj kérlek, de utolsó esélyként Téged kérdezlek meg. Láttam a C735 tesztedet, bár nekem c805 van, sok mindent tanultam belőle. A tesztben arról is beszéltél, hogy a gyári Média player /dlna/ mindent lejátszik, atmost is. Nálam ugyan ilyen média player csak a DD+ atmost /tömörített/ játsza le, a TrueHD 7.1 atmost, csak DSUR-nak látja. A forrás az atmos oldaláról letöltött samples-ek.Már az összes letölthető playert kipróbáltam, vettem egy 48Gbps hdmi kábelt, de ua. A TCL ügyfélszolgálat még a kérdésemet sem értette meg. Nem egyértelmű számomra, hogy a tv beállításaimmal van baj, vagy a tv nem támogatja a 7.1 hangot. Esetleg tudnál a tapasztalataid alapján segíteni? Szertném fiókba tenni a külső lejátszóimat, ha már egy ilyen remek tv-m van.Köszönöm szépen.
-
Swenk
aktív tag
Szerintem a tv nem tudja a TrueHD 7.1-et.
-
Swenk
aktív tag
válasz
Stealth #24638 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam: milyen formátumú a hang, ami nálad megjelenik az avr-en. Tudom, a bemenőtül függ, természetesen.
Kösz a beállításokat, nézem.Kodiban minden ki van pipálva, de plex-el sem jó. Vimuval sem és vlc-vel sem.
Amit néznékTruHD 7.1hang., az erősítő DSUR-t mutat. -
Swenk
aktív tag
válasz
Stealth #24627 üzenetére
Szia! és milyen lesz a hangja? Én külső erősítőn szeretném a hangot dolby atmosban/THD 7.1 atmos/ hallgatni, NAS-ról,nálam csak max DD+ van az is pcm. Órák óta szarakodok vele, már hdmi kábelt is cseréltem. Viszont DTS HD hang van, kiirja az erősítő.Neked vagy valakinek tapasztalata a hangról? Milyen beállítás segítene? Netflix atmos is működik. Pedig már örültem, hgy nem kell tv "okosító" végre...
-
Swenk
aktív tag
Üdv a T.Fórumnak!
Tegnap vettem egy TCL 65C805 TV-t.
Nagyon tetszik.
NAS-ról próbáltam lejátszani filmeket. Kép csodás, de a dolby atmos hang nem jön elő a VTR-en, csak DD+-ban szól. A Netflix atmos ok, kodi vagy VLC csak DD hang.Már szét állítgattam magam, de semmi. Ti tudtok valamilyen beállítást, vagy egy másik lejátszót, vagy ezekkel a playerekkel nem lehet dolby atmost a tv-ről hdmi-n keresztül / passtroght/ avr-re küldeni.
Köszönöm, ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Linux kezdőknek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest