Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Végül sikerült vennem egy Vortex Viper HD 8x42 binokulárt Svédországból, szállítással együtt került kb 130.000 Ft-ba, a magyar ára 256.000 Ft. Leárazás volt egy ottani túraboltban, szóval lecsaptam rá, nekem megérte ennyiért, most teljes áron adják olyan 190.000 Ft-ért. 3 napja kaptam meg, komolyabban még nem tudtam tesztelni az esős idő miatt, csak az ablakból nézegettem a kert madárvilágát, meg összehasonlítottam a Scopium 10x50-nel és a Vortex Solo 8x36-tal.
A Vipernek gyönyörű, élettel teli képe van (a Solo kicsit fakóbb képet ad, a Scopium meg labdába sem rúghat), a fogása kényelmes, a nagyítása is megfelelő, legalábbis egyelőre nem érzem, hogy a nagyobbat kellett volna venni. Nem színez, nagyon minimális elmosódás a szélén van, ha kifejezetten keresem.
Viszont súlya azért érezhetően van, lemértem mindhárom távcsövet, védőkupakokkal együtt:
Viper 8x42: 758g
Solo 8x36: 283g
Scopium 10x50: 833gKeresnem kellene valami jó madaras helyet Budapest közelében, mert múlt héten voltam a Merzse-mocsárnál, és hát mocsár most nem volt, teljesen kiszáradt. Szóval ha tudtok ilyen helyet ajánlani, annak nagyon örülnék. (kevés ember, inkább sok madár)
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi