- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
mclane_
üzenetére
Egy véletlen folytán megoldódott a probléma. Azt vettem észre, hogy ha a Tasker csinál egy Mobile Data On-t, és elindítom a Data Usage nevű appot(ja azóta cseréltem ROMot hátha megoldódik, nem) akkor bekapcsolja a mobilnetet...
Szóval innen már nem volt bonyolult megírni, Mobile Data be, progi indít, autosync, vár 1,5 percet, autosync ki, data usage progi ki, killel ki kell nyírni(viszont vissza is kell lépni Home screenre különben nem működik), és mobile Data off.
Szóval minden hepi
-
mclane_
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Kösz, megnéztem. A Mobile Data kikapcsolása működik, de a bekapcsolása nem, annyit ír, hogy An error occured. Rendes volt a készítő is, írtam a supportnak, de ő sem tudott érdemben segíteni. Kár érte, mert nagyon jó kis progi. Jó lett volna egy 15percenkénti szinkronizálást csinálni vele levelekre, de így kilőve...

-
mclane_
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van a taskerrel, hogy nem hajlandó a mobil adatforgalmat bekapcsolni. A kikapcsolás működig, On-ra viszont nem hajlandó kapcsolni.
Mi lehet a gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest