- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeses #15885 üzenetére
A netárak terén nagyon keményen el vannak szállva, ez tény. Egyszerűen kihasználják, hogy nehány címet leszámítva nincs valódi (értsd: koax vagy optika) konkurenciájuk.
Szerintem sajnos elég drágán adhatja a Discovery a tematikus csatijait, pláne a HD változatait. És ez igazából a Discovery hibája is, ideje lenne a HD csatikat nem felárért adni... -
válasz
jokeses #15883 üzenetére
Szerintem egyébként a HD csatik száma és az árazás akár összefüggésben is lehet egymással.
Telekom IPTV, UPC koax és Tarr előfizető is vagyok, a Tarrnál van messze a legtöbb HD csati. Viszont nagyon hiányolom a tematikus Discovery csatikat. Hatalmas hiba, hogy nincsenek benn.Illetve amit még hiányolok, az interaktív ficsőrök (beleértve egy beépített vinyós, felvevős boxot). Ebben a Telekom meg a UPC erős. Téka, műsorvisszanéző, mást nézhetsz és mást vehetsz fel egy időben, sorozatfelvétel, 10 napos EPG IP alapon stb. Nagyon el tudok ezektől kényelmesedni.
Szerintem ezekre a Tarrnál is lenne igény. Nyilván nem azoknál, akik zsigerből elutasítanak bármilyen extra beltéri egységet, és kizárólag a tv-t akarják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged