- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Ahol tudott. Volt egy ures kartyahely fedolemez nelkul, 2 rack, nyilas a gep elolapjan legalul, stb.
A kifele szivos gyors fordulatszamos meg a befele fujos lassu fordulatszamos valtozat kozott kezre nem ereztem kulonbseget, a kulso haz olyan 30 fok korul lehetett mindkettonel. (A bordak ettol persze melegebbek, de azt nem szeretem tapogatni kapcsuzemu tapokban... :D ) -
Husky
aktív tag
En acorp tapon raktam potit a ventire. Nem mertem hany voltrol jart, a lenyeg az volt hogy ne legyen hangja. Igy ment 2 evet, aztan nyugdijaztam... Olyan is elofordult hogy 1 napig allo ventivel ment a gep, mert takaritaskor veletlenul eltekertem a potit. A szagat ereztem meg masnap, akkor jol feltekertem, uvoltott mint allat (hoszabalyzos volt), majd lehult es ment meg masfel evig.
Viszont elso lepeskent megforditottam a ventit, hogy ne a gep meleget huzza at a tapon, hanem kintrol fujjon befele hideg levegot. Remenyeim szerint ezzel kb. kompenzaltam a csokkentett legatvitelt.
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
egy up! mivel meg mindig foglalkoztaat a kerdes.
tapszakertok iparkodjatok :P
Egyebkent kinek fuj ki meleg levegot a tapja?
Ki probalt mar ilyet (5 ill 7v-os hutes)? -
_Volkovy_
nagyúr
Úgy lehet megoldani 5V-on a kérdést,hogy egy venti nyomja be a levegőt a tápba,a másik végén meg kinyomja egy másik.
Át kell szellőztetni rendesen,amit egy darab 5v-os venti nem tud-a táp alkatrészeiben elakad a levegő jórésze. -
Sancho
csendes tag
Na? Kinek megy 5V-on? Vagy kinek sült már meg az 5V-tól:DD?
Sancho
[Szerkesztve] -
asturel
őstag
engem is erdekelne a totyik.. 7Von elvinne a chieftec venti a 360-as chieftec tapomat ? most hideg levegot fuj ki a tapbol.. csak hangosnak bizonyul..
-
b0unCe
aktív tag
Engem is erdekelne a tema. Vagyis mar egy yoideje utanajarogatok(igaz nem lelekszakadva), de csak annyira jutottam, hogy az 5V nem ajanlott, de egyes tapok elbirjak huzamos ideig is.
En ugy oldanam meg, hogy a ket borda kap egy vizhutest, igaz nem forrasztva illeszkedne a blokk es a ket borda, hanem siman erintkezne + paszta, emellett egy 5voltos venti szivna rola le a ''hot'' ;] megoldhato? :F -
Sancho
csendes tag
Hi All!
Az lenne a kérdésem, hogy egy 400W-os Huntkey tápnak elég lenne ha csak 5V-ról hajtanám a ventijét? Milyen para lehet belőle, ha nem hűti eléggé? Ha az számít, akkor jó nagy rézborda van benne.
Sancho
Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest