-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WZP
aktív tag
Venti vétel/csere előtt szétszedtem a tápot, hogy megnézzem mi a helyzet, először is forrasztva van a PCB-re, a venti, nem örülök neki.
A venti kézzel forgatva is nehezen ment, fújva elindítani alig tudtam, mindenesetre megpróbáltam szétszedni, ami nem ment, de a csapágyhoz hozzáfértem, és egy küldtem neki egy leheletnyi wd40-et. Már ennyitől is féltem hogy gondokat okozhat, mivel ha jól tudom vezető folyadék.
Mindenesetre a csapágy életre kelt, gyönyörűen pörög ellenállás nélkül. A tápot visszarakás előtt teszteltem egy kicsit gép nélkül, nem füstölt/szagosodott. Namost ez tudom hogy csak ideiglenes megoldás, de mégis mennyi ideig bírhatja ? Lehet hogy most még 3 évig jól fog menni ? Mitől szorulhatott meg ? Érdemes akkor így ventit cserélnem ?
Előre is kösz.
-
WZP
aktív tag
Köszönöm a gyors választ! Még megpróbálom szétzedni és kitisztítani mielőtt elszánom magam a cserére, de így elsőre a Cooler Master JetFlo mellett döntöttem. Viszont azt látom hogy ez PWM-es, tehát 4 eres, a tápban lévő meg ugye két eres, annyira egyszerű hogy piros a piroshoz, fekete a feketéhez ? Mi van ha nincs színkódolva a JetFlo ? Vagy az kizárt ?
-
WZP
aktív tag
Üdv!
Hangoskodik a ventillátorom az FSP Bluestorm II 500W tápegységemben, és szeretném kicserélni, ezzel kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni. Ha jól tudom nem szabványos venti csatlakozó van rajuk, szóval forrasztgatni is kell hozzá. Tehát mennyire kivitelezhető itthon a mutatvány ? És legfőképpen, mit kéne beleraknom ? A neten találtam EZT a képet, gyanítom az enyémben is ugyan ilyen van. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged