- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2793 üzenetére
Na közben kiderült hogy hibás a venti, mert ha az alaplapra rádugom akkor se megy.Egy picit mintha elfordulna de utána semmi. Így viszont lehet hogy beszerzek egy F12 CO PWM ventit ha azt mondod hogy az is jó bele.
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2793 üzenetére
A táp egy chieftec iArena gpa-400s8.
A hivatalos honlap azr írja hogy van automatikus szabályzás. -
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2789 üzenetére
Közben visszaraktam az eredeti ventit, mert elég forró lett az egész táp. Mondjuk ahogy észrevettem az eredetihez képest jóval lassabb az F12, meg érezhetően lassabban áramlik a levegő. Így meg akkor az a kérdés hogy milyen ventillátor lenne jó bele ami mondjuk kisebb fordulatszámon is nagyobb légnyomást tud.
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2789 üzenetére
Beleraktam a tápba a ventit de ahogy nézem elég forró a burkolat kívülről. Néztem terhelés alatt és ugyanúgy pörög mint alapjáraton.
Úgy néz ki mintha nem is szabályozná. Elméletileg ha jól néztem akkor teljesítmény/hőmérséjlet alap kéne szabályozza.
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2786 üzenetére
Már megvan a sima F12, akkor belerakom azt. Mondjuk olyan nagyon sokat nem megy a gép, meg úgyis cserélve lesz a táp a későbbiekben.
-
szaki86
csendes tag
válasz
takacsbotond #2783 üzenetére
Közben nézegettem szintén Arctic ventiket és látom van az F12 CO amire azt írják strapabíróbb.
Mondjuk ott látom az 4pin PWM -es. Ez jó lenne a sima helyett, vagy a 4pin nem az igazi tápba? -
szaki86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Chieftec tápom ami ventillátor cserére szorul. Az eredeti venti egy Yate Loon D12SM-12.
A kérdés az hogy van nekem itthon egy sima 3 pines Arctic F12, jó lehet ez cserének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bitcoin topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest