-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ODO
csendes tag
válasz
DroiDMester #3578 üzenetére
Igen, ott van. Nem igazán értettem a funkcióját. Amikor a WD-40-et belettoltam, láttam.
Köszi, majd leveszem. -
ODO
csendes tag
válasz
DroiDMester #3576 üzenetére
A ventilátor megérkezése után mindenképp szét kell kapnom. Majd akkor kiderül.
Lefotózom, lehet másnak is lesz ilyen problémája és tudja majd használni az infót.
Én sem találtam se használható képet/videót. -
ODO
csendes tag
válasz
DroiDMester #3574 üzenetére
Köszi.
Barkácsolós lesz, ha szétszedem, vagy van táp belsejében tűs csatlakozó?
-
ODO
csendes tag
A gépemben egy beQuiet! PurePower 11 dolgozik (L11-CM-600W), a tápban van egy ventillátor beQuiet! BQ QF1-12025-MS( 12V 0.3A 1800RPM ).
Elkezdett zavaróan kattogni. Kis WD-40 után most rendben megy, de vélhetően cserélni kell.
Oldalról nyomtam be, így nem tudtam megállapítani, hogy csatlakozós, vagy forrasztott.
Ha csereérett lesz akkor Artic-P12 (ACFAN00118A) ebbe is, vagy mehet bele más is esetleg?
beQuiet 120-as (nem PWM-s) ventiket néztem. Csendesebbek mint az Artic-P12 és ez elég fontos. Ezeket néztem [link].
Jók lehetnek ezek is, esetleg más csendes típust nézzek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest