- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jók ezek az Arctic P12 ventik, jó, hogy megtaláltam ezt a fórumot pár hete, túl vagyok én is egy táp venti cserén, a média pc-mben lévő Corsair CX430-ba került egy P12 az előbb, határozottan halkabb lett.
És igazából a rendszer hűtésére is ilyeneket választottam, csak a pwm verziókat 12-es és 14-es méretben.Biztosan találni csicsásabb, jobban felszerelt, meg bizonyára halkabb ventiket is, de, hogy jobbak, halkabbak-e annyival, mint amennyivel többe kerülnek, nos, az számomra kétséges.
Szerintem a játszós PC-m elejébe is 2 db P14-et fogok rakni a Nanoxiák helyére. -
(#1061) Algol
(#1062) prmcskKöszönöm a választ mindkettőtöknek. Igazából prmcsk megoldása, ajánlása mellett döntöttem, a költséghatékonyságot és a halkságot választottam, annak ellenére, hogy én is úgy gondoltam, hogy a meglévő ventijeim kevesek lesznek oda. Délben beszereltem a Chiconyba a Coolink Swif 2 1200-at. Volt stabilitás teszt, mindent terhelve kb. fél órán keresztül, melegedést nem tapasztaltam, a gép azóta is folyamatosan megy (anyu nyomatja a fészbukot
), többször megnéztem, hogy milyen levegőt fúj ki a táp, de teljesen hűvösnek tűnik. A hangerőkülönbség ég és föld, hasonlítani sem lehet a kettőt.Remélem a későbbiekben sem lesz probléma.
Mégegyszer köszi! További szép napot. -
Sziasztok!
Adott egy Chicony Hipro tápegység, ilyen venti van benne: ADDA AD1212MS-A71GL.
A tápegység egy netes gépben teljesít szolgálatot, nagy terhelésnek igazából nincs kitéve (Ep35-ds3, e5200, 2gb ram, hd5450), de a ventilátora eléggé hangos.
Véleményetek szerint milyen ventilátorra szabadna kicserélni a gyárit?
Itthon van pluszban egy Coolink Swif2 1200 (800rpm) és egy Corsair Carbide 300R ház gyári ventilátora - Corsair A1225M12S (1200rpm), gondolom ezekre nem igazán kellene, mert ahogy utánanéztem jóval kisebb a légszállításuk mint ami a Chiconyban van.A lényeg, hogy halkabb legyen ettől jóval, de azért a tápegység se főjön meg.

Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V1 RGB Fehér
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Új pc házak! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És igazából a rendszer hűtésére is ilyeneket választottam, csak a pwm verziókat 12-es és 14-es méretben.
Szerintem a játszós PC-m elejébe is 2 db P14-et fogok rakni a Nanoxiák helyére.
), többször megnéztem, hogy milyen levegőt fúj ki a táp, de teljesen hűvösnek tűnik. A hangerőkülönbség ég és föld, hasonlítani sem lehet a kettőt.