- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ralfee106 #3479 üzenetére
Már megerősítettem! De továbbra sem olvasol vissza(vagy előre ha neked a fordított menet a normális)
Leírtam már jó párszor hogy BÁRMELYIK TÁPBA JÓ az Arctic P12 és P14(ha 14.centis kell, itt még azt is írtam hogy nem szabvány 25.mm vastag hanem 27.mm, tehát meg kell nézni hogy elfér e a +2.mm vastagság) de ez téged nem érint mivel 12.es kell, az meg szabvány méretű És a pontos típus számot ACFAN00118A is leírtam(mert van belőle több verzió)
-
Szmeby
tag
válasz
ralfee106 #3477 üzenetére
Én is teszek egy próbát.
Ezen a fórumon boldog boldogtalannak Arctic P12-t ajánlanak, mert alacsony az indító feszültsége, vagyis valószínűleg bármilyen tápban elindul. És elvileg más nem is számít.
Amennyiben mégis ragaszkodsz az eredeti márkához, akkor pl. nem is olyan rég stoki82 megosztotta velünk a webshop nevét, ahol ő vett ventit, ugyan másfajtát, de hátha szerencséd lesz. Én anakidején sajnos nem ismertem ezt a webshopot, tehetsz vele egy próbát, talán van nekik d12sm12-jük.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB (Szállítás sérült) INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest