Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
wnix
senior tag
Gondolj bele, hogy mi történik bekapcsoláskor.
A vinyó(k), CPU, Memória, CD-olvasók, stb. egyszerre kap feszültséget. Ezt egy olyan táppal ami csak a ''használat közben elhasznált'' teljesítményre lett vásárolva, nem biztos, hogy probléma nélkül fogja elviselni. Sőt szvsz a legtöbb táp-gond induláskor keletkezik, annak gyengesége miatt.
Szvsz nem érdemes 20-30W spórolása miatt egy gyengébb teljesítményű tápegységet venni, mert az legkésőbb a konfig-bővítésekor drágább lesz mint ha ugyanazt a tápot megvetted volna. Én a tápegységemet (IT-605) kb 4 éve vettem egy kisebb vagyonért (199DM), de biztos vagyok benne, hogy ez még a következő 2-3 évet is ki fogja bírni. Ugyanezt elérhettem volna úgy is, hogy pl évente cserélem a tápegységet - pl 235W-ról 300W-ra, 300W-ról 350W-ra, 350W-ról 400W-ra, 450W-ról 500W - de ez így jóval többe kerülne mint a váltás 235W-ról 605W-ra.
Egyébként megnéztem az egyik Maxtoromat is. Arra is rá van írva 5V@800mA, 12V@500mA. De a Maxtor honlapján már kiírták azt is, hogy ''Spin Up: 5V@425mA, 12V@1800mA'' és ''Idle: 5V@385mA, 12V@270mA'' úgyhogy a vinyón levő adatok szvsz egy átlagot mutathat. -
-
Zsöpapa
tag
Akkor most lehet hinni a Ghost által megadott oldalnak?
-
Gh0sT
addikt
Ide süss:

Bővebben: link -
Zsöpapa
tag
Sziasztok!
Ez egy elég durva kérdés lesz
: szerintetek egy 145(!) wattos táp kibír egy 80 GB-os vinyót + 1 GF4 vga-t? Fontos lenne megtudnom. Milyen következményekkel járhat, ha mondjuk nem bírná el és ez használat közben derülne ki?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: szerintetek egy 145(!) wattos táp kibír egy 80 GB-os vinyót + 1 GF4 vga-t? Fontos lenne megtudnom. Milyen következményekkel járhat, ha mondjuk nem bírná el és ez használat közben derülne ki?