Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Rég jártam suliba. Akkor sem foglalkoztam olyan dolgokkal, hogy miként kéne tanulni, hogy érhetnék el jobb eredményt. Hazatérve köszöntem, sarokba tettem a táskám, ebédeltem, aztán irány a kishaverok. Egyérintő, trinyócica, fociderbik. Persze kidobós a kisebbek kedvéért, vagy "Amerikából jöttem". Belefért még a gitár nyűvése, és én is az Animals együttes ezen örökzöld zenéjén igyekeztem okulni, már ami a zenei műveltséget illeti. A-mol, G, D, É...
Egész jól gitároztam, meg is keresett egy akkoriban meglehetős hírnévvel rendelkező együttes vezetője, és felkért, hogy legyek a bandája tagja. Két okból nem lettem. Nem bírta volna ki a lelkem, ha miattam rúgja ki jelenlegi gitárosát. Másrészt ott volt a suli, és jól tudtam, hogy nem vagyok végletekig terhelhető.
Csoda tudja. Talán lehetnék egy lefutott vagyonos fószer, aki az utolsó utáni, de tényleg legutolsó koncertjét tartja, amelyre három generáció vált jegyet.
Ám lehetnék egy lecsúszott senki is, aki feláldozta a tanulást az érvényesülés oltárán.Anyám soha nem látott tanulni, ahogy nem is tanultam. Apró titok, mégis fontos. Talmida is tudja, meg is osztotta Veled, nomotmo barátom. A tanóra azért van, hogy minden érzékünk a tanár előadására hegyezzük ki. Mondhatnám ezért fizetnek, de inkább azt mondom, hogy ezért teszi eléd a fincsi ebédet édesanyád, ezért tartanak szüleid.
Sokat nyersz, és ha jó a felfogásod, figyelj a tanárra. Nem létezhet más, csak az ő hangja. Hagyd, hogy elzsongítson, a tudás szépen belemászik az agyadba. Feleltetésnél saját szavait, mondatait tudod idézni, és ezt kellőképp honorálni is fogja.Dícsérő oklevéllel, jutalom könyvvel ballagtam. Megérdemeltem? Bizonyára igen. Azonban igazából tanáraimat illeti a dícséret, akik lelkiismeretesen oktattak minket. Ám sokan voltak, akik képtelenek voltak felfogni azt, hogy nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk. Mert bizony ez itt a lényeg, kiskezitcsókolom.
A számítógép nem gátol, nomotmo barátom. Ő hallgat, és csak akkor szól hozzád, ha Te is úgy akarod. Ne okold, ne dobd ki.
Röviden.
A tanóra arra van, hogy tanulj, okulj.
Ha "tátott szájjal" figyelsz a tanárra, akkor másnap, de akár később is az ő szavaival tudod elmondani mindazt, amit át akart adni.
Adj lehetőséget szüleidnek a büszkeségre.
Tudd, hogy mit akarsz elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch 2
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest