Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKane
senior tag
Hello!Részbe negyetértek cyanide válaszával, hogy a gimivel "sarokba" szorítottad magad..
Én csak magamból indulok ki,tavaly lecsúsztam az egyetemről pár pont híján..
/Ebből következik,hogy én is gimis voltam / Dehát ugye szakmám nem volt /kivéve: ecdl,nyelvvizsga,jogsi / éshát a munkalehetőségeket számbavéve maradt az OKJ-s képzés.. Mostmeg,ha sikerül, marketinges leszek.. De hogy ON is legyek:
a gépre ugy tekintsél, mint egy barátra, akivel információkat tudsz megoldani. De előtte neked is infókat kell gyűjteni,amiket a könyvekben találsz meg.. remélem érthető.
Jah, és a végére egy tapasztalat a gimiből: azok érettségiznek jobban, akik nem,vagy alig tanulnak az érettségire.. Volt /van egypár haverom, szinte mindenből kettesek volta az 5 év alatt, és mégis négyesre vizsgáztak..
Persze ez azért szerencse is,de nem tanácsos követni..
És grat ahhoz a felismeréshez,hogy változtatnod kell/kellene.

Amúgy koleszos vagy?Sorry, ha hosszú lett,nem szokásom ilyeneket írni..

Üdv.: McKane
Új hozzászólás Aktív témák
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hello!
/Ebből következik,hogy én is gimis voltam / Dehát ugye szakmám nem volt /kivéve: ecdl,nyelvvizsga,jogsi / éshát a munkalehetőségeket számbavéve maradt az OKJ-s képzés.. Mostmeg,ha sikerül, marketinges leszek.. De hogy ON is legyek: