Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
Már 4 évvel ezelött is használtam az okostelefonom webkameraként. Covid alatt egyetemnél kellett de a laptopomban lévőt nem sikerült működésre bírnom így alternatív megoldás után néztem. Nekem a Droidcam vált be. Működik wifin és kábelen is, nem akkora újdonság ez.
-
NGA
addikt
Samsung tv már egy ideje tudja
-
marcee
addikt
Covid alatt kellett volna, mikor 40-60e Ft volt egy alap HD webkamera, ami előtte, meg azóta 6-7-8e Ft kb.
-
KureszSör
újonc
Én évek óta Iriun Webcam appot haszálom. Appstoreból letöltöd trelóra, leszeded gépre, és ha egy wifin vannak, megtalálják egymást és kész. A mobil mikrofonját használja. Jól látható, jól érthető vagyok rajta. Első és hátsó kamerát is támogat. Mindezt meg lehet gépen bolondítani egy Nvidia broadcast-tal minőség javítás, háttér elmosás stb miatt. Akár egy szemkövetést is hozzáadhatsz, ergó miközben a monitort nézed, úgy mutatja a szemed, mintha belenéznél folyamatosan a kamerába.
-
-Uatu-
csendes újonc
A mikrofont is fogja használni?
-
gliskard
senior tag
Macintosh-on elég jól működik az iphone kamerájának használata és rém egyszerű bekapcsolni (ha a mac-en és az iphone-on ugyan az az apple id-van használva). Bár gyakorlati haszna csak ritkán van – pl. TV-re kirakott Zoom vagy FaceTime hívásoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest