- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Vaze
őstag
Ez a Topick bezar!
-
Vaze
őstag
na megvolnek valoszinu hogy meghalt az alaplapom mert semmitsem csinal nem bootol floppyrol nem bootol cd rolsem:(((
talan megnezetem egy szerelovel....de azert koszi a tanacsokat!!!! -
Vaze
őstag
Oke ertem akor eloszor megcsinalok most mindent amit leirtatok ha nemmegy valami akor irok!
-
Peet
senior tag
A kisfloppy 1,44-esnek van beállítva a BIOS-ba? Ha nem akkor azért nem megy. Próbáld boot cd-vel is!!!! Nem ártana egy BIOS reset sem, mert ha nagyon beletúrtál és össze-vissza állítgattál mindent az nem tett neki jót!
Szóval:
-ellenőrizd a jumpereket
-ellenőrizd a kábeleket (táp és adat kábelek) mindet!!!!!!!!!!!
-BIOS reset aztán optimal beállítás és a kisfloppy 1,44-re állítsd
-boot kisfloppy vagy boot CD, de legjobb lenne ha mindkettőt kipróbálnád
-ha egy DOS-ig se jutsz el akkor komolyabb a baj
-a winyót ellenőrizd le scandisk-el egy másik gépben
ha nem megy így se írj! -
CsendPenge
őstag
Biztos, hogy jó a floppy? Mert ha az sem megy, akkor ez inkább alaplap. Nézd meg floppyt, hogy nem jelez-e egyfolytában az olvasást jelző led. Ja, és bios-ba ugye minden további nélkül be tudsz lépni? Akkor itt is nézd meg, hogy jól van beállítva a bios. Amúgy lehet, hogy jó lenne egy load setup default-ot nyomni neki...
-
Vaze
őstag
Barcsak ugyis menne hogy feltenek egy uj windowst de sajnos ezsem megy:(((
nemakar ellindulni es pedig jo a floppy lejaco -
Peet
senior tag
Azért mert nem jön be a windows nem feltétlen BIOS sőőőt!
Próbáld meg boot cdről vagy indító lemezről elindítani a gépet. Ha úgy se megy akkor lehet, a BIOS-al gond, de még akkor se bizti. HA nincs semmi fontos a winyón akkor formázd le és dobj fel újra a windowst. Van egy olyan érzésem, hogy a haver letörölt valamit a windows system könyvtárból és azért nem indul.
Sok sikert!
:) -
Vaze
őstag
Sziasztok!
volna egykis problemam nekem van egy AMDk-6 os 412mhz kis gepem!
ezt a gepet kolcson adtam egy havernak ra egy napra mondja hogy nezem meg mert gazvan vele!
a kovetkezo a gaz:bekapcsolom a gepet elis indul elkezd szamolni hogy mennyi RAM meg mivan a gepbe es mikor mar bekellene adja hogy win98 egyszeruen megal es nemcsinal semmit:(((
restartolni nemtudok a billentyuzetelsem csak akor ha megnyomom a resetet a gepen mi lehet ez talan BIOS???
de az az igazsag hogymar vegig allitgatam a bios zeg zugat mindent kiprobaltam es nem mentem vele semmire!
valaki valami tanacsot vagy otletet ha tudna adni megkoszonem !!
Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest