- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Nem talaltam ilyen topikot, trollkodni meg nem akartam senkinek a topikjaban kerdesemmel, ezert nyitottam egy temat a tablet tartokrol.
Kerdesem az lenne, hatha valakinek van ebben tapasztalata, az auto fejtamlajara szerelheto tablet tartok mekkora tömegu tabletet tartanak meg biztonsagosan? Hosszu (14-15 oras) autouton kene kislanyom figyelmet, illetve ha mellett ul a parom, akkor neki a figyelmet lekotni legalabb par orara, ehhez keresek tableteket. Gearbest-en talaltam is egyet ([link]), ezen mar klasszul lehet mozizni biztosan, 11.6 inch-es, 16:9-es felbontasu, tehat mozihoz idealis, viszont 0.927 kg a tomege. Amit nezegettem neten (miutan boltokban max. 1-2 fele autos tartot lehet megfogdosni) tablettartot, sehol nem irjak, hogy milyen nehez tabletet tartanak meg biztonsagban. Nem attol felek, hogy kiesik belole, hanem fuggolegesen mennyire tartja a tabletet stabilan, nem fog-e bebolintani egy hosszabb uton a tablet a tomege miatt.
Ha valaki tud segiteni, esetleg konkret tartot ajanlani, azt megkoszonom!
Udv,
Squirrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest