- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
Freddy76 #3224 üzenetére
Sintránál jobb a harmadik (Pavilon rész, akkor inkább azt. De igazából egyik se, hanem:
- Családnak én Macskák szigetét vennék,, hosszabb, de szerintem mindenki lájkolni fogja, ha még nincs elegetek a polimino-kból. (azaz a tetrisből)
- Calico talán a legjobb darab, de ez már kicsit összetettebb, agyégetősebb.
Én Macskák Szigetét venném. Jól mutat, családi, szép, boldogság.
P.s.: Azulban van nyerő stratégia -
törölt tag
válasz
Freddy76 #3141 üzenetére
Igen, jól érted, bár aztán kiderült, hogy mégsem lett meg. A masni továbbra sincs meg. Paklicserét mondtak rá a többiek, kizárásos alapon, de a paklicsere lapja is meglett, szóval az még bizonytalan.
(közben átmegyünk monopoly dealre, mert 3 kör fun volt, de szerintem ebben kb ennyi volt)
-
citkar
addikt
válasz
Freddy76 #2879 üzenetére
A Splendornak nagy előnye, hogy rövid a szabálymagyarázat és egyszerű (de mégis ötletes és el lehet mélyülni benne). Aki nem ismeri az is 5 percen belül játszhat vele. A kiegészítő bonyolítja kicsit, ha szeretnétek.
Mondjuk valaki eleve a kicsit összetettebb Fűszerutat javasolja épp emiatt
Ha felmerül külföldi rendelés a Splendor alapjátékot én pl 8-9 USD körül vásároltam. -
orc88
őstag
válasz
Freddy76 #2875 üzenetére
9 éves lány nálunk is van a családban.
Eleinte Catannal kezdtük, azt nagyon szerette, de ha a megjelenés sokat számít akkor szerintem a Stone Age egy nagyon jó választás lehet. Ezt is nagyon szereti, és szerintem sokkal minőségibb mint a jelenleg is kapható műanyag figurás Catan.
Természetesen a fentebb ajánlott játékokkal se lehet mellé lőni (Carcassonne, Century, Azul)
Szerk.: Ha a Stone Age nem elég gondolkodós, akkor a Marco Polo-val van még nálunk tapasztalat, ez a "plafon" amit még tud és szeret is játszani (szintén nagyon szép darab).
Próbáltuk az Agricolát is de az már nem ment, nagyon előre kell gondolkodni benne, és általában 20pont környékén végzett.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Freddy76 #2875 üzenetére
Lapkalehelyezősben nagy közönségfavorit a Kingdomino és Queendomino.
Splendort is nézzétek meg vagy a Century sorozatot. Illetve a Carcassonne mellett a másik ősklasszikus euro a Catan telepesei, ezt is érdemes kiegészítőkkel felturbózni. (Catan most elég olcsó a Tesco-ban, valami 6000 Ft.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest