Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kellareg
junior tag
A képernyőt jónak mondanám.
Kinn a verőfényes napon (ma aztán küldte rendesen) is jól olvasható.Illetve a betekintési szög sem befolyásolja az olvashatóságot. Nem tudtam annyira elfordítani, hogy ne tudjam elolvasni.
-
kellareg
junior tag
Wingtech Hubbs tablet
...ezek szerint a Wingtech-szel gyárttatja le a t.kom) -
kellareg
junior tag
Kaptam egyet hűséghosszabbításért
6/128
Káva csúnya nagy
Most frissít
Később írom, ha van mit...
(nyilván nem én írom a hivatalos cikket, csak magánvéleményt) -
tha_answer
őstag
Na mi lesz mar?
-
-
spect80
senior tag
De jó hogy már szolgáltatók is lesüllyednek aliexpress szintre
Promó kép
És a valóság. Még a gondosan oda szerkesztett több kép mutatása gombtól is látni azt az alsó kávát
-
Ezt nagyon ismerem. Az én szüleim kikérték a véleményemet, amikor új mobilt akartak venni. A52-t javasoltam, mint minimum minőség, illetve mindenképpen Samsungot akartak, amivel az előző kínai, nevenincs hulladék után (amitől ismét óvtam őket, de ugye olcsó volt) egyet is értettem. Ez persze az A52 idején volt még.
Végül vettek két A12-t és ha átküldenek fotót, akkor mobilon még elmegy belenagyítás nélkül, de amint PC-re átrakom, csak homályt látok. Meg ugye nem egy sebességbajnok sem. Ez azért baj, mert ha a kisfiamról készül fotó, pl.: egy kiránduláskor, akkor jó lenne, ha értelmezhető eredménye lenne.
-
juuzer
addikt
Vágesz. Az a baj, hogy a szüleim így 70 felé közeledve tényleg nem tech guruk, így nehezen tudják megemészteni azt a 160k-t. Mjuk ha vesznek egy iPadet, ami 5 évig bőven jó arra, amire kell nekik, úgy már megéri. Csak na, tényleg harc ez néha.
Cranberries (#28): Az jó ajánlat. Mondjuk árban sajnos az is sok még nekik. Bár egy iPad, akármennyire sem szeretem az Apple-t kevesebb fejfájást okozna nekem, az tény. Emészthetőbb lenne nekik kihozni otthoni előfizu mellé max 4k/hó áron.
janeszgol (#29): 136k-ért volt még tavaly a sima 2021-es iPad, akkor rágtam a fülüket nagyon. :')
-
janeszgol
félisten
válasz
Cranberries #28 üzenetére
Illetve az Emagon is van 150-160k között, néha pedig 150k alatt újra csomagoltként is. (136 ezerért is volt ilyen formában a 2021-es iPad.)
-
bostone
addikt
Az értelmesebb táblagépek androidon is hasonló áron nyitnak. Sőt.
Alap felszereléssel nemzetközi vérzivatarban 100 körül mozog egy használható példány, de nem lesz sem klíma, sem központi zár, esetleg kurblis ablakemelő sem.
A kínai kínai 40-60-ból kijöhet. Akcióban, kuponokkal.
-
juuzer
addikt
A tablet engem is érdekelne nagyon. Anyukám valamilyen Lenovo 8"-es tabletet nyúz már vagy 4 éve és nagyon érne már a csere, mert kb 0 háttértár van rajta.
Rágtam a fülét egy iPad miatt, de hát már az alap is vagy 200k körül mozog. :') Tök jó lenne, ha valami otthoni szolgáltatás mellé el lehetne hozni a tabletet jó áron úgy, hogy ha nem hulladék.
-
-
joelke HU
őstag
válasz
janeszgol #21 üzenetére
A kindle ilyen téren kiesik. Saját formátumot használ meg max pdf. Ámbár úgy rémlik az egyik újítása az lesz vagy már az hogy epubot is amikor ráteszed ő maga átkonvertálja nem neked kell feltöltés előtt. A többi gyártó általában sok formátumot kezel. Ha kifejezetten Androidot futtató gép kell, mint ez a Lenovo, akkor az ONYX BOOX márkát keresd. A belépő szint olyan 60 ezertől indul náluk. Én azon gondolkodtam erősen, de aztán még nem szántam rá magam.
-
István971
tag
Telekomnál vásárolni?
Soha többet.
A létező legroszabb ajánlatokat adják már régóta. -
janeszgol
félisten
-
Zeki
nagyúr
-
molnarman
csendes újonc
Sziasztok,
Piros szolgáltatónál vagyok ősidők óta de váltani szeretnék Telekom irányába.Nagyon jó csomagban vagyok és flottás de semmi újítás ,kedvezmények nevetséges.Mennyire jó a magenta? -
etsmark
tag
Egyebkent ez az 1 honap 100 giga tarhely mit jelent? Feltoltok 100 giganyi kepet es egy honap utan mi tortenik? Torlodik? Vagy nem ferek hozza amig nem fizetek?
-
HD+ kijelzővel ennyiért nekem értékelhetetlen, főleg a nagyobb tepsifon.
Pénzt nem adnék érte... Igazából egy tárhely/memória növekedésen kívül sok hasznosat nem tud felmutatni ..
-
Bog
HÁZIGAZDA
Lesz teszt a tabletről, igen.
-
murrayd
csendes tag
Lapátméretű eldobható eszközök. A kevés ramtól majd szétírja a tárhelyet, belassul, mehet a gyereknek, jöhet az új - mindenki boldog!
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Jók, pláne a táblagép. Ebook olvasónak meg is veszem szeptemberben.
-
cH1
aktív tag
Tablet teszt várható a közeljövőben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T Phone 5G és a T Phone Pro 5G pedig kisebb ráncfelvarrással kapja meg a 2023-as megkülönböztető jelzést.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest