Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Éjszaka Sári kivágott egy hisztit ezért pár órácskát fent voltunk. Most elég kemény dolga van a kávénak hogy felébresszen.
Ha minden igaz akkor a mi kis bogyónk már a saját tüdejével lélegzik mert este készültek levenni a lélegeztetőről. Szorítunk hogy minden rendben legyen. Az értékei nagyon jók és már sokat van fent. Persze sírdogál és édes csitítja amikor bemehet hozzá. Ma már egy nyávogó kandurkánk lesz aki erősen panaszkodni fog milyen nehéz az élete. Nem tudom ki fog jobban sírni szerelmem vagy ő. Teljesen össze van törve hogy több mint 2 hete nem vette a karjaiba és nem ölelhette át. Ezzel én is így vagyok de én még azért valamennyire tartom magamat. Persze azért nálam is elszakad néha a cérna. Nagyon várjuk már haza a kis hősünket!
Sokan megkeresnek innen a PH!-ról priviben támogatásukról biztosítva minket. Nagyon hálás vagyok mindenkinek és bárkitől szívesen fogadok ismeretlenül is pár jó szót. Nem haragszom meg, sőt...
Mai nap is a reménykedésé...
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chromecast topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Windows 10
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest