- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
Baboon
senior tag
válasz
valdimir2 #11 üzenetére
A koponyádra szemptemberben lesz nagy kereslet,mert első év első félévében van csonttan és akkor nagyon jól tud jönni a koponya mert elég bonyolult, most nem sok sikerrel tudod eladni.
Ez a szétszedhető bábú meg egy olyan dolog hogy én pl elég bizalmatlanul állok hozzá mert elég nehéz elképzelnem hogy olyan legyen hogy segítsen engem a tanulásba. Aki nem tanulja ilyon részeletesen annak biztos perfect, de hát nem tudom érted...
Amúgy nekem is van szülésznőnek tanuló ismerősöm, épp első éves itt pesten -
Baboon
senior tag
Jó kérdés, én is csak úgy kaptam.
Amúgy boltba csak műanyagot árulnak és asszem kb 15E, dehát az ugye perfecto.
Nincs letörve belőle semmi, van állkapcsa, foga, anatómiailag helyes (nem úgy mint egyes igazi koponyák
Amúgy én most pont azt tanulom amit árulsz, vagyis a zsigereket dehát sztem nem mennék sokra műanyag szervekkel
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Mondjuk én! Van egy feketeviasz-gyertyám, annak keresek baba talpat.
De egy madárpókra is beneveznék, ha ilyenben lakhatna! Nem tudom, kifőzve, vagy (étkezési)savval maratva van?
Vedd UP-nak, mert barátnőm kihajintana, ha előadnám neki a nagy kérdést: ''Lenni, vagy nem lenni? Az itt a kérdés!''
Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest