Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
radiátor
csendes tag
válasz
üzenetére
Tehát azt mondod, hogy a 3700-es alapvetően instabil? (Én speciel a tuningpotenciált teljesen figyelmen kívül hagytam, amikor róla írtam...)
Ismét vázolom a szituációt, mielőtt túlságosan elkanyarodnánk: konkrétan nincs annyi tőkém, hogy 4-8-16-... processzoros Opteron/Xeon/Core2/mittomén milyen spéci szerver procival ellátott erőművet vegyek. Mivel azonban ismerősöm szervere szintén desktop komponensekből áll, és 2 éve semmi gond nincs vele, ezért akarok most szervert desktop komponensekből, és nem fél/1/2 év múlva (talán majd akkor upgrade-elek, de addig is lesz valami). Neki AMD Athlon XP van benne, de ő sem tud semmit az intelekről. Ezért kéne némi infó, hogy ebben a szituációban mi a legjobb.
Nagyon köszönöm az eddigi építő jellegű hozzászólásokat, elgondolkodtató kérdéseket! Minden továbbit szívesen várok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GL.iNet OFF topik
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest