Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Szerintem is egy jó telefon, de a menűje nekem nem nagyon tetszett, mert nekem valahogy túl piros volt, de lehet hogy meg lehet változtatni benne ezt is
-
Jégkokó
veterán
Sosem értettem, hogy mi a jó a szétnyitható telefonokban,mert összecsukva tényleg kicsi, de ha szétnyitom akkor már sokkalnagyobb is lehet mint egy rendes normális telefon
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Most olvastam, hogy a nokia most jött ki valami telefonnal és 200 euró az ára ujjonann, szóval már nme minden esetben drága a nokia.De ha olcsón akar az ember és jót venni na meg persze nokiát akkor a 6020 as ideális választás
-
Jégkokó
veterán
Szerintem a gx25 nem a legjobb telefon, mondjuk kicsit elfogult vagyok a nokiával szemben.De a nokiánál sok tipusnál már teljesen alap dolognak számít a bővíthető memória.Meg a gx25 ben csak valami 6 mega van, ami hát manapság már elég kevésnek bizonyúl szerintem.De ez csak lehet, hogy az én véleményem
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Én meg a kettő közül egy nokia 6230i t
-
Jégkokó
veterán
Jaja az infra nem ér már sajnos semmit már kezd szépen kimenni a divatból.
Szerintem is inkább a BT ot kellene perferálni, mert sokkal gyorsabb, és külömböző tipusu telefonok is látják egymást és nem csak az ugyan olyanok
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest