- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Régi alaplapról leszuperált, passzív borda és egy normális (80-120mm) ventilátor neki, o'szt jó'van...
-
Rawulf
őstag
Nagyon szép sata kábeleket lehet Kínából rendelni.
-
Rawulf
őstag
Pozitív példa:
Utángyártott tonert vagy patron már jó ideje csak a tintapatrontoner.hu (Szilvania Kft.) Cserepes soron veszek.
Ha rossz a cucc, akkor gond nélkül kicserélik. (Mondjuk töltött tonert sehol sem veszek.)Ellen példa:
Szent István téri nyomtatóst nem ajánlom. -
Rawulf
őstag
válasz
lugosi #60068 üzenetére
Elméletileg a Nagykörút és Kossuth kereszteződésben van kamera, ami ilyesmit figyel.
Nem minden esetben akadnak fenn az emberek. Hídnál is van és teljesen random, hogy mikor büntetnek.Egyébként meg ideje lenne már idehaza is bevezetni a villogó zöldet és akkor nincs para...
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #60027 üzenetére
Pedig a Mad Max Fury Road világában nagy kincs vó't a Zanyatej. :-P
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #59955 üzenetére
22:20-kor van a feliratos és 1250HUF
Ahogy nézem, ez lesz az utolsó feliratos vetítés, mert jövő hétre már csak szinkronos 3D előadásokra lehet jegyet váltani a 13:00-ás 2D előadás mellett.
-
Rawulf
őstag
És akkor most mindenki írja be a Google Mapsbe: felcsúti törpe
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
CS:GO-zik még valaki?
-
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #52191 üzenetére
Azta Q... Lehet, hogy infarktust kapott a sofőr.
-
Rawulf
őstag
Xenomorphmentes lesz a Prometheus 2 - na kíváncsi vagyok, mit szól ehhez pmheros mester.
-
Rawulf
őstag
Kár az AMD-re fogni, mert Intel procis (integrált vga) és nvidia vga-val sem stabil a flash.
Ismerősöm Opera böngészőre esküszik e téren.Mondjuk az én kínai alaplapos, kínai videokártyás amd gépemen nem tapasztaltam youtube gondokat.
Benn a cégnél viszont a Gigabyte Radeon HD4300 viszont folyamatosan kiakad és szétcsúsznak a honlapok megnyitásánál a képek és a betűk elég gyakran.
Szóval Radeon HD5000 alatt biztos vannak gondok.
Integrált AMD APU-val viszont szintén nincs flash gondom. -
Rawulf
őstag
1., Megkéred a kereskedőt, hogy közvetlen paypallal rendelhess tőle. Aliexpress-nek ha jól tudom 3% a haszna, míg a Paypal-nak 6%, tehát ne csodálkozz ha 3-5%-kal nagyobb árat mond. Van olyan kereskedő, akinek eleve neked kell mondani, hogy fizetnél többet e miatt, különben fel sem ajánlja illetve elutasítja a paypal-t.
2., Közvetlen utalsz (SWIFT) direkt banki utalással. Eléggé kockázatos, mivel nem véd semmi. Ráadásul csak usa dollárban vagy esetleg euróban tudsz fizetni. Persze a kereskedők egy része ezt is elutasíthatja.
3., Mástól, máshonnan rendelsz...Ebay esetében a kereskedőnek természetesen a Paypal-nak és az Ebay-nek is jattolnia kell külön-külön.
Ezért vannak sokkal jobb árak az Ali-n (Aliexpress, Alibaba). Na meg okostelefonból is ott lehet a legkönnyebben hamisítványba botlani.Sokaknál még egyenlőre nem szempont, de a legtöbb kínai 1-2 év után melót/vállalkozást vált.
Erre szomorú Ebay-es példa Etopland, akivel mindenki meg volt elégedve és egyik napról a másikra eltűnt.Ha viszont úgy értetted a "paypal nem játszik" mondatod, hogy paypallal sem akarsz fizetni, akkor meg kell kérned mást, hogy paypal-lal fizessen neked.
Vagy nem t'om.
Most még Rick4-gyel is egyet kell hogy értsem.
-
Rawulf
őstag
Hogy is mondtátok?
"Ha banánnal fizetsz, ne csodálkozz, ha csak majmot kapsz" -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #52022 üzenetére
Deák Ferenc?
-
Rawulf
őstag
Szerintem tök ugyanaz a kettő. Mindkettőből vettem 1-1db-ot és tök ugyanúgy néznek ki és töltenek.
Néha akcióznak is, azaz elemmel együtt olcsóbban adják, stb...Most itt a legolcsóbb szerintem:
-
Rawulf
őstag
Na. Nem sokat kellett várni erre a húzásra...
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Nekem az X-Men is csalódás volt, mivel az eredeti képregény verziót ismerem és sajnos nagyon nyaka tekert katyvasz koppintása a film.
Nem láttam még ezt az új Signal filmet. Trailer jó volt, de William Eubank író/rendező miatt nem vettem még rá magam, hogy meg is nézzem. A rohadt paradicsom szerint is csak egy 50% körüli gyengus lett.
Sajnos nagyon gyér az idei év. A sok jó sorozat viszont kárpótlás ebben a mozifilm-ínséges évben.
Ahogy már írtam is itt nektek, én idén már csak két mozifilmre leszek kíváncsi, ha jók a kritikák.
Az ismeretlen Drakula és az Interstellar.Na, Comedy Central végre elkezdett egy újabb Family Guy évadot szinkronosan leadni.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Aki nem látta volna, az már feliratosan pótolhatja az alábbi filmeket:
A holnap határa
X-Men : A jövendő múlt napjai
Demóna
The Signal (2014)Emmög szinkronosan már:
Hogyan rohanj a veszTEDbe -
Rawulf
őstag
válasz
Agyasima #51748 üzenetére
Kérdezd csak meg Bitporkot, hogy mekkora pók-buzi voltam kis koromban.
Amúgy nekem inkább Asianellus Festivus póknak tűnik az avatarod.Még melódiákosként mikor a tudakozóban dolgoztam, egy másik melódiákos srác kiröhögött, hogy nincs olyan, hogy ugrópók.
Mivel volt otthon dunsztos üvegben egy jól felhizlalt és megszelídített és kézhez szoktatott példány, ezért másnap bevittem.
Volt ott egy lány, aki imádta a pókokat és élvezettel sétáltatta a kacsóin a kis ugrópókot, miután az én kezemből átugrott az övébe. Erre odajött egy másik lány, aki viszont irtózik a pókoktól. A pók ezt nem tudta és átugrott az ő kezére is. Volt nagy kéz rázás és sikítozás, na meg röhögés. A pók csak lesett az asztalra leesve, hogy ez meg mi a rosseb volt már.
A karolópókot is kézre lehetett szoktatni, ezért persze azt is bevittem mellékesen. -
Rawulf
őstag
válasz
Rawulf #51746 üzenetére
Na. Meg is találtam. Rés-keresztespók (Nuctenea umbratica) van a garázsomban valószínűleg. Hatalmas hálót készített úgy, hogy az egész ablakot "eltakarja". Nagyon erős a hálója. Szerintem egy lepkét is simán elejtene vele.
Tiszta fekete a rajzolata, tehát valami mutáns alfaja lehet.Majd megpróbálom lefotózni.
Hihetetlen gyors. Amint bedobtam neki a böglyöt, egyből belendült a háló közepére, mint egy Tarzan és gyakorlatilag egy másodperc alatt már a légyre is rontott.
Ugyanez a koronás keresztespóknak 3-4 másodperc, ha nincs a háló közepén. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #51745 üzenetére
A pávapók nem színesebb?
Ennek apropóján rágugliztam a búvár zsebkönyvek pókok skorpiók pdf állományra és lőn találatok.
Találtam egy olyan keresztespókot a garázsban, amilyet még sehol sem láttam. Próbálok rákeresni, hogy melyik fajta lehet. -
Rawulf
őstag
Múltkor még többeket érdekelt ez a téma:
"Porig alázza a bíró Rezesova szakértőjét" – percről percre /hvg.hu/
-
Rawulf
őstag
Még a végén igaza lesz a jegybanknak, hogy kellett az új tízezer forintos bankóka nekünk.
-
Rawulf
őstag
válasz
vizslakutya #51547 üzenetére
Azt egy Western Union pénzváltónál is megnézik szívesen.
Én például pár éve találtam egy amcsi papírpénzt az egyik fiókomban.
Bevittem és megkérdeztem, hogy ez eredeti, vagy csak Monopoly játékhoz való. -
Rawulf
őstag
válasz
fero02 #51505 üzenetére
"A fórumban tilos megosztani olyan tartalmat, amely:
kiskorúak fejlődésére káros (a 2010. évi CLXXXV. törvény III-IV-V-VI kategóriájába sorolható: erőszak, szexualitás stb.)"Az egyik animGIF-ben egy kiscica beleharapott a csávóba a gatyán keresztül.
Bálint Antónia is volt benne, meg még valami gusztustalanság a retyo.hu-ról. -
Rawulf
őstag
Már lehet kapni plüss-ebolát. Képet nem rakok ki, mert nehogy a kiskorúakra káros legyen.
-
Rawulf
őstag
Már megint 316 az euro?
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Sin City 2. *spoiler nélkül*
Marv magyar szinkronja csalódás az első rész után.
Kicsit olyan "kötelező feladatként letudva készült" érzésem volt a teremből távozva.Amúgy nem volt rossz, bár a szereposztás is gyengébbre sikeredett:
Duncan mestert lehetetlen pótolni. Dennis Haysbert-nek sem sikerült.
Devon Aoki is jobb Miho volt.
Eva Green jó volt, nem az ő hibája hogy csalódtam.A film rövidnek is tűnt, ami duplán nem véletlen, mivel:
- Szomorú, hogy egy-két színész, akinek a nevével hirdetik a filmet, csupán nyúlfarknyi szerepet játszhattak el.
- Hatalmas hiba a gyártó részéről, hogy 124perc helyett csupán 102percet kapunk. Nagyon hiányzott volna még egy cselekményszál, hogy ne érezzek csalódást a film végén.Jójó, de a mozijegy árát nem éri meg. Félkész filmet sóztak ránk. Kár érte...
Az egyetlen jó poén az volt, hogy a film közben véletlenül bejöttek két kis gyerekkel a terembe. Egy ideig maradtak, mivel azt hitték jó helyre ültek be. Aztán az arcukba mászó cicis-erőszakos jelenetnél gyorsan kiszaladtak.
-
Rawulf
őstag
Ilyenkor nem a szelepet szokták kiszedni a tapló kocsijának a kerekeiből?
Esetleg így garantálni lehet, hogy reggel tényleg a pókkal kelljen elvitetni. -
Rawulf
őstag
A windows témára visszatérve:
Én már leszoktam arról, hogy IT szektorban megpróbálják bárkit is bármire megtéríteni.
Mindenki azt vesz, amit akar és úgy telepíti fel magának, ahogy akarja. -
Rawulf
őstag
Én is találkoztam vele, de csak a feltelepítés után dobta a kék halált két gépen, majd reboot után beállt.
Szerintem egy hó közbeni frissítéssel orvosolni fogják.Egyébként érdekes módon mindkét gép inteles volt.
Megjegyzem, hogy az alaplapi driverek telepítése is feladja sokaknak a leckét.
Általában nem elég egy setup.exe futtatás hozzá. Manuálisan is mókolni kell.
A legszebb, amikor egy wifi driverrel kellett bohóckodni, mivel a windows update olyan drivert telepített fel, amivel csak pár percig megy az internet.Az Apple iOS-nek is megvannak a maga sz*p*s problémái. Ott igyekeznek fű alatt megoldani.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
aeonflux blog is beégett, amikor lanyha érdeklődést prognosztizált.
-
Rawulf
őstag
Eddig egyszer fordult elő velem moziban, hogy rámordultam valakire.
Megmondtam neki, hogy vagy kikapcsolja a mobilját végre, vagy vele együtt baszom ki a teremből.
Iszonyat fényerővel bűvölte film közben. Megszeppent, mikor azt vette észre, hogy mindenki engem helyeselt körülötte. -
Rawulf
őstag
Szombat este fél10-kor adják feliratosan 2D-ben a Plázában. Ha bitpork hoz-visz, akkor benne vagyok.
Sajnos a konvertált 3D most is eléggé homály volt a mozgalmasabb helyeken.
Komolyan mondom, hogy nem véletlenül lassítanak le akciót, különben hülyén nézne ki homályosan.
Amit hiányoltam még, hogy Josh Brolin és Benicio Del Toro eléggé keveset volt benne.A nyálas részek és üres járatok nagyon rövidek viszont és így is 2órás a film.
-
Rawulf
őstag
Alapvetően nem IMAX kamerákkal vették fel tudtommal, de ahogyan a konvertált 3D-n is látszik, a CGI jó azért jó lehet IMAX-ben is.
Nagyon kockáztatott a Disney ezzel az újabb Marvel "szállal", de bejött a nyavajásoknak.
Pedig eléggé uborkaszezonra időzítették.
Azért majd eredeti hanggal is meg akarom nézni a filmet "kényelmesen".
A poénok nagy részén érződött, hogy a magyar szinkron nem bírja úgy előadni, ahogy az angol.Syl: Ez most családi mozi volt. Unokahúgom és nagymamám szállítottam rá.
Mondjuk elég nagy kockának kell lenni ahhoz, hogy összekösd a filmet ezzel:
*spoiler*Az extra jelenetek nem olyan ütősek. Az elsőre egy percet sem kell várni és nem is igazán extra.
A második extra jelent a film legvégén az imént linkelt spoileremre utal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest