- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
m00lash
csendes tag
Kicsit úgy tűnik, hogy csak kibulizták a gyártók, hogy ha friss rendszert akarsz, akkor vegyél drága flagshipet. Apple frissül és mondjuk egy iPhone 7 még használható, de rohadt drága, amikor kijön, szóval ugyanott vagyunk. Androidos vagyok, de azért az erősebb felhasználás mellett sosem 4-5 évre volt tervezve. Vagy csak én vagyok kíváncsi és cserélgetem őket 2 évente kb.
-
m00lash
csendes tag
Jogos. Mondjuk 9-en már elég gáz karcolni, de szerintem 11 rendben van az átlagnak. Bár azért bizonyos fokú igénytelenség, hogy ez megtörténhet és így az Apple-nek nem lesz nehéz dolga. Mert lehetek akármekkora Android fanboy, be kell látni, hogy ebben az iOS mindig is jobb volt. Kocc nélkül hasít egy iPhone 8, ami még az iOS 16-ot megkapta. (bár én nem használnék már 8-ast, de működik
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még Android 9-es telefonból is több van használatban, mint 13-asból, a Samsungot leszámítva drámai a frissítéshelyzet.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest