Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz commanDOS #2956 üzenetére

    Nah jah, ezt én is pontosan úgy tudom, ahogy Te..:) :R Korábbana főnökségnek is mondtam, hogy AMD alapú gépeket is lehetne ám árulni..nem csak intelt. Aztán kiderült, hogy ők biza elég sokat szívtak a K7-es korszakban..amit elismerek, akkoriban bele lehetett rendesen lépni a zűrökbe AMD-nél:D :U De mikor volt már az?..De ha nekik az kell, hát az..

    1ébként rengeteg ilyen emberke van.pl: srác hét elején rendelt egy gépet. Kérdem mire kell..azt mondja csak filmet nézne rajta, dvd-zne, netezne. Kérdem játék? Áááá..ő nem játszik. Mondom nagyszerű, így nem kell nagyon pénztárcába nyúlni. Egy 3200-es am2-s sempront, egy asus 6150-s vga-s lappal, 1 giga rammal meg a körítéssel összeállítottam neki. Elment pénzt kivenni az előlegre. Visszajön, azt mondja kéri a gépet, de intel legyen. Jó mondom, és mért nem jó már az AMD? Hát mert a sógora blablablabla...Oké mondom, a sógorod biztosan tudja, hogy az AMD-ben van c'n'q, amivel kíméled a villanyszámládat, mivel te ahogy elmondtad, az esetek 90%-ában nem fogod processzorigényes feladatokra használni a géped..Válasz: de hát a sógorom ért hozzá..Jah mondom oké, akkor rendelünk egy prescottos kazán celeront, egy x@r integráltvga-s intel chippel..ahogy gondolod. A srác elgondolkozott, láttam átvillan kicsi agyán, hogy ez a sógor lehet mégis tévedett..Azt mondja, oké, rád bízom, legyen AMD.

    Ma bejött a gépért, hogy vinné el. De előtte egy kérdés: Figyelj csak ez nem fog melegedni? Mert a sógor azt mondta, erre vízhűtés kell... :DD :D :U Akkor mondtam magamban elég...Ha gondolod gyertek el hozzám, és nézzétek meg, ahogy a 2 magos procim egy szál bordával ténykedik, akár kikapcsolt ventivel is...Na onnantól kezdve nem kérdezett, vitte a gépet:) A sógorral kicsit elbeszélgetnék:D

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák