- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeltaPower #40368 üzenetére
A win10 az eddigi legjobb windows.
-
válasz
customer114 #39627 üzenetére
-
Amúgy itt van még olyan topiklakó, aki tényleg számtech boltban dolgozik?
-
válasz
-=RelakS=- #39205 üzenetére
Azért, mert hosszabb idő úgy írni.
-
válasz
-=RelakS=- #39196 üzenetére
Ha nincs a billentyűzeten magyar ékezetes betű, akkor furcsa elvárni, hogy ékezettel írjon valaki.
-
válasz
customer114 #38950 üzenetére
Igen, "dictionary"-t is használnak email küldésekhez.
-
válasz
customer114 #38948 üzenetére
Ez eléggé adathalász emailnek tűnik.
-
válasz
-=RelakS=- #38713 üzenetére
És láttátok John Travolta-t énekelni?
-
válasz
E.Kaufmann #38622 üzenetére
Nekem nyóc.
-
válasz
macilaci78 #38620 üzenetére
És a 128.0.0.1-es címen lesz megtartva a buli?
-
Van politika topik, a közmunkásos témát ott folytassátok!
-
válasz
macilaci78 #38430 üzenetére
Ó, én szerte a világon tudnék nyomtatni a budapesti irodánkból.
-
válasz
Klaus Duran #38106 üzenetére
Jézusom, szerinted SSD-n nem lehet írási hiba vagy ún. bad sector?
-
válasz
macilaci78 #38027 üzenetére
Ma nem Bálint nap van?
-
válasz
macilaci78 #37534 üzenetére
Az embereket?
-
válasz
wolfman #37199 üzenetére
Mert nem éri meg nekik. Ott tudnak olcsón (ezért piacképesen) szolgáltatni a kis cégek, ahol nagyon sok ember lakik egy helyen (jellemzően lakótelep). Annyi tőkéjük nincs, hogy akár évtizedekre megelőlegezzék az infrastruktúra kiépítését gyérebben lakott helyeken, egyszerűen nem tehetik meg, hogy ilyen hosszú időre fektessenek be. Viszont a Telekomnak van erre pénze.
-
válasz
Melack #36950 üzenetére
Nálunk nincs angol nyelvi teszt, hanem az interjúztató dönti el, hogy elég-e a nyelvtudás a pozícióhoz. Egyébként nem nagyok a követelmények, nem kell nyelvvizsga, de persze kell tudni beszélni (a nyelvtan nem annyira fontos), és nem kell diploma sem. A programozási nyelvből van egyfajta felvételi teszt.
(#36953) wolfman: az SQL tudás persze kell, de az nem programozási nyelv. A HTML sem nyelv, egyrészt nem feltétel egy Java vagy C# fejlesztőnek, másrészt annyira röhejesen egyszerű, hogy fel sem mérjük hogy ismeri-e valaki. A PHP, CSS és Javascript meg megint csak nem kell egy fejlesztőnek, kivéve ha frontend fejlesztő, ami egy külön szakma.
-
válasz
Hequila #36939 üzenetére
Na várj, mivel eléggé benne vagyok a szakmában, embereket vezetek, interjúztatok is a multinál ahol dolgozom, eléggé jó rálátásom van arra, hogy mik az elvárások.
Konkrétan 1 élő nyelv tudása kell, az az angol (magyar nem feltétel), és 1 programozási nyelv ismerete kell, ez általában a Java vagy a C#. És kezdőket is felveszünk (természetesen juniorként, kezdő fizetéssel, de az is messze a magyar átlag felett van). Csak idén felvettünk 2-300 embert (lehet, hogy alábecsültem), jövőre még többet tervezünk.
És nem véletlenül említettem meg, hogy a magyar nyelv nem feltétel. Sajnos egyre több külföldit kell idecsalogatnunk, mert tényleg olyan kevés informatikus van itt Magyarországon. Rendszeresen interjúztatok külföldit a világ minden tájáról, annyira kellenek az emberek. Sajnos a magyarok közül sokan elbuknak az angol nyelvtudáson, pedig azt sokkal egyszerűbb és könnyebb megtanulni, mint programozni.
-
válasz
Klaus Duran #36895 üzenetére
Pedig ott kereshetsz jól Magyarországon, és nagy eséllyel külföldön is egy nagyvárosba költöznél munka miatt.
-
válasz
-=RelakS=- #35460 üzenetére
Csinálsz neki accountot dropboxon/boxon/vagy ahol akarsz, és beállítod, hogy a documents mappáját szinkronizálja oda a kliens.
-
válasz
macilaci78 #33412 üzenetére
Ez alavetően egy offtopik, szóval nincs értelme offként kezelni a hsz-eket.
-
Nincs is azzal semmi baj, csak be kell építeni a windwosba, hogy ha nem megy fel egy frissítés, ne próbálja újratelepíteni végtelen számban.
(#32607) opr: nem sok céget ismerek, ahol ennyit keresne egy középmenedzser (800k-1,5 milla nettóban). Informatika területén elképzelhető, de ott először le kell tenni valamit az asztalra, és nem rendszergazdaként (értsd: software engineer, test automation engineer, business analyst és hasonló szakmákban).
-
válasz
MasterMark #32408 üzenetére
Én is OEM licence-es w8.1-et vettem 30k körül, üzletben, a telepítő DVD-vel együtt, számlával.
-
-
válasz
snecy20 #30999 üzenetére
Izgalmas ilyen összeesküvés elméleteket gyártani, de valójában azért nő ennyire a hardverigény, mert a fogyasztók igényeit kielégítendő, egyre robusztusabb, összetettebb programokat készítenek, melyek a szoftverfejlesztést is egyre drágítják. Ennek természetes velejárója az egyre nagyobb hardverigény is, ami részben a robusztusságra, részben a költségcsökkentésre (optimalizáció hiánya) vezethető vissza.
-
válasz
TESCO-Zsömle #30872 üzenetére
-
Na és hogy megy az üzlet a számtech boltokban manapság?
-
válasz
Habib[HUN] #29626 üzenetére
Erre mi az első reakciója, hogy fel az ncore-ra és leszed egy tört vírusirtót...
Akkor mégsem annyira hozzáértő...
-
válasz
Habib[HUN] #29612 üzenetére
Mondjuk én kétlem, hogy Intel i3 + GTX 750-nél (vagy R7 260) gyengébb konfiguráción, elfogadható sebességgel fog futni a GTA5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest