- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
torogyuri #851 üzenetére
Nekem is ez lenne a célom de eddig nem találtam rá megoldást. Borotválkozás után 2-3 nappal már tökéletes a borosta de utána már hosszabb jóval. 1 hét alatt úgy megnő a pofámon a szőr hogy először hajnyíró majd borotva. Ezt néztem ki de sehol sem találok belőle. Tesco-ban láttam annó de mire visszamentem hogy megvegyem elfogyott és azóta sincs.
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Ezzel van valakinek tapasztalata? Jónak tűnik első ránézésre csak nem tudom valójában ér is valamit vagy csak parasztvakítás. Egy Fusion Power-t váltana le amivel teljesen meg vagyok elégedve de jó lenne egy formázó is mivel a babaarcért nem vagyok oda. -
trassher
addikt
válasz
darnellsmith #685 üzenetére
Kopaszság jó dolog, kár hogy anyámék nem bírnák elviselni.
Így marad a 2-3 mm.
-
trassher
addikt
válasz
darnellsmith #669 üzenetére
egy jóbarátom szokta használni ha valaminek annyi, vége, finitó
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power #665 üzenetére
Valahogy én is ezt mondom. 4 hónapja van meg és már 2szer cseréltem benne betétet.
Musszka: Veled egyidős vagyok és ne hidd hogy olyan izgi heti 2szer borotválkozni
. Az elején még ok, új dolog de utána már nem. Nekem ha így marad az se zavar mert olyan jó fél-1 centisre nő. Borostának jó, bár a szám 2 sarka mellett nem ér össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest