- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Egyből egy felül, utána így ujjnyi szakaszonként, így most van 5 kötés. Egyszer megkerülöd, kötsz egy csomót, még egy kör, majd két csomó. Vagy mittomén, ez végül is mellékes, a lényeg, hogy tartson, de ezt úgy is kitapasztalod
Próbáltam befonva is, akkor egy csomó volt legfelül és egy a fonat alján, alapvetően tetszene is, de a rövidebb szálak könnyen kicsúsznak és szétállnak (márpedig mindig vannak rövidebb szálak), az pedig nem jó. El lehet vele tökölni azért hosszabb ideig is, kitapasztalni hogy jobb, vagy miként érdemes csinálni, de idővel már rutinból megy. Amúgy igen, nekem is az államnál van csak.
-
harry
veterán
Én cérnát használok a megkötéshez, előnye, hogy nem látszik, így akár 4-5 csomóval is normáisan néz ki, nem húz, nem nyúlik, és nem esik le. Hátránya, hogy macerás megkötni, kicsit időigényes, meg kell találni a trükköt. Én áltaban hét elején bekötöm, és egész héten úgy van, ha már furán áll, elszabadul pár szál, vagy valamiért kényelmetlen, akkor kikötöm, úgy hetente általában.
Kötés nélkül nekem is eléggé szétállna sajnos. Most egy ágban van, még a kettőn gondolkodom, de szerintem azok meg nem maradnának függőlegesen, hacsak nincs a végén valami "súly". -
darnellsmith
senior tag
szia
jó néhányunknak ilyen gondja van hogy mivel lehetne rendesen összekötni. szerintem a szilikon hajgumi lehet jó, ami olyan vékony mint a sima befőttes csak nem húzza a szőrt.
ápolást tekintve szerintem elég fésülni + tusfürdővel, néha samponnal megmosni. ha gondolod képet rakhatsz be ha csodáljuk meg a szőrzetet
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Netatmo Weather Station
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest