- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaskri
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Az első kérdésem, hogy otthoni környezetben van-e értelme a jelenleg is tökéletesen működő DS218+ omat lecserélni egy 720+ ra. A 218+ ban 6 giga memória van és 2 darab 3TB HDD tükrözésben. Igazából a sebességen szeretnék javítani. Jelenthet-e javulást, ha az első lemezt SSD-re cserélem? Már amennyiben tud együtt működni egy SSD és egy HDD. Illetve a 720+ on van lehetőség a cache számára külön M.2 SSD behelyezésére. Ez segíthet? Illetve, ha igen, akkor mekkorát érdemes beletenni?Előre is köszönöm!
-
kaskri
csendes tag
válasz
Magnat #66209 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod! OpenVPN szervert szeretnék csinálni. A DHCP - vel nincs gond, inkább velem van, mert tök hülye vagyok a hálózat kiépítéshez.
Magát az OpenVPN-t tudtam konfigurálni, de nincs rajta keresztül internet. Csak írja, hogy Hálózati kapcsolat 2, de ahhoz, hogy internetforgalmat is rajta keresztül bonyolíthassak, ahhoz dhcp is kellene elméletileg. A portok nyitva vannak a routeren, igen. Köszönöm a válaszod!
-
kaskri
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Szeretnék segítséget kérni, mert nem vagyok túl edzett a témában. Adott egy Synology 218+ NAS, amin szeretnék egy saját VPN szervert üzemeltetni. Azt szeretném, hogy amikor csatlakozok hozzá, akkor a teljes forgalmam a VPN - en keresztül történjen. Az internetforgalmat is beleértve. A DHCP - s beállításoknál véreztem el teljese . Ha esetleg van valaki, aki budapesti és van ideje és kedve velem foglalkozni, nagyon hálás lennék neki. Természetesen nem ajándékba kérem a segítségét!
Előre is köszi!
-
kaskri
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőkben. Van egy Synology NAS-om. A Download Station működik normálisan, de valamilyen oknál fogva, ha BT keresést csinálok, akkor maximum 25 találat jelenik meg mindig. Teljesen mindegy mire keresek rá így az nCore-on, max 25 találat. A beállításokat végignéztem, de nem találtam semmit. Esetleg az nCore-on valami beállítás? Előre is hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: PH!arckép
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest