Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
forintuser
őstag
válasz
kareszkaresz #96416 üzenetére
Köszönöm. JBOD lesz.
Fényképekről naponta, más fontos dologról hetente megy egy Hyper Backup mentés egy, a NAS-ra kötött WD külső lemezre. A filmekről meg felesleges mentés szerintem. Nekem legalábbis.
-
forintuser
őstag
Sziasztok sziasztok. Segítséget, illetve tanácsot szeretnék. DS220+. 10 TB, illetve 4 TB háttér. Kinőttem sajnos. Vettem egy 20 TB-s háttértárat. A 4-s kikerül. Teljes gyalulás lesz. A kérdésem az lenne, hogy ti milyen fájlrendszert állítanátok be? Hogy járok a legjobban? Plex, illetve fotó mentés van csak. Nem a biztonságra megyek, mert a fontos dolgokról megy a mentés.
-
forintuser
őstag
válasz
Guenwhywer #95425 üzenetére
Pont így van nálam is. 4 TB a képeknek, programoknak, második 10 TB a torrenteknek. SHR, kötet létrehozása volt a menete. Mindkét meghajtón.
-
forintuser
őstag
Sziasztok. DS 220+. SHR-ben vannak. Egy kisebb 4 TB a képek, videóknak, telepített cuccoknak. A nagyobb, 10 TB a médiának. Ami most kicsi lett. Tervbe van egy nagyobb HDD, kiiktatva a legkisebbet. Szóval szeretném a 10 TB HDD-t a képeknek, és a többinek, és az új HDD-t a médiának. A menet ugyan az lenne? Kivesz, berak, kivesz berak? A HDD-el- is?
-
forintuser
őstag
Sziasztok. Szerintetek az miért van, hogy egy Eufy Kamera RTSP streamben pár naponta bontja a kapcsolatot? Még régi DSL netem van, egy TP-Link routerrel. Változna az ip?
-
forintuser
őstag
Sziasztok. Valaki vett már Plex Pass-t? Megéri? Kell az nekem?
-
forintuser
őstag
Üdv urak. Holnap jön meg a DS 220+. Friss hús vagyok a NAS piacon. Érdemes tudnom még valamit az összefoglalón kívül? Esetleg olyan dolog, ami nincs benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest